Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerhelikopter en politiewagen 10957

Met LEGO DUPLO Mijn eerste brandweerhelikopter en politiewagen (10957) kunnen peuters spelenderwijs vaardigheden ontwikkelen.
De set bevat een bouwbare helikopter en politiewagen, waarbij kleintjes hun motoriek, vormen en kleuren leren.
Met gedetailleerde decoratie en leuke functies brengt het speelplezier tot leven.
Deze hoogwaardige speelset is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.
Bestel vandaag nog voor extra speelplezier en leerervaring!

Waar is LEGO Brandweerhelikopter en politiewagen 10957 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 8.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 8.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
14
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10957
lego insiders punten icoon
75
punten

Met LEGO® DUPLO® Mijn eerste brandweerhelikopter en politiewagen (10957) ontdekken peuters spelenderwijs belangrijke vaardigheden! Deze kleurrijke set bevat een bouwbare helikopter met draaibare rotor en politiewagen om voort te duwen met sirenesteen (zonder geluid). Met deze reddingsvoertuigen ontwikkelen kleintjes hun motoriek en leren ze over vormen en kleuren. Spannende reddingsverhalen stimuleren de sociale en emotionele vaardigheden. Bouwkaarten met afbeeldingen op ware grootte maken het bouwen extra leuk en leerzaam.

De gedetailleerde decoratie aan beide kanten van de voertuigen, de beweegbare propeller en de kleurrijke vormen en leuke functies brengen het fantasierijke speelplezier tot leven! Kleine handjes kunnen de kleurrijke DUPLO stenen gemakkelijk oppakken en plaatsen. Door te bouwen ontwikkelen peuters hun fijne motoriek en verbeteren ze hun creativiteit en probleemoplossend vermogen. Maar ook het naspelen van reddingsmissies verbetert hun sociale en emotionele vaardigheden.

Met LEGO DUPLO speelsets brengen we onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Ouders en kinderen delen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen terwijl ze samen spelen. Dat maakt het voor ouders extra leuk om mee te spelen en het ontwikkelen van hun kroost te aanschouwen! Met de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van LEGO DUPLO weet je bovendien dat het cadeau lang meegaat. Het is dan ook het perfecte geschenk voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 18 maanden.

De helikopter is ongeveer 9cm hoog, 10cm lang en 6cm breed. De politiewagen is ongeveer 8cm hoog, 10cm lang en 5cm breed. Dat maakt deze set perfect voor zowel jongens als meisjes. Bovendien voldoen alle LEGO DUPLO speelsets aan strenge kwaliteitsnormen. Ze zitten vol elementen die kinderen stimuleren om spelenderwijs te leren, zodat ouders samen met hun kinderen dierbare momenten kunnen beleven.

Met LEGO DUPLO leren kinderen op een leuke manier, zonder dat ze zich realiseren dat ze bezig zijn met hun ontwikkeling. LEGO DUPLO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen. Omdat LEGO DUPLO speelsets zo slim ontworpen zijn, kunnen ze gemakkelijk door kleine vingertjes worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969!

Surprise een peuter met deze LEGO DUPLO set en zie hoe ze binnen de kortste keren vol fantasie en creativiteit aan de slag gaan. Bestel de LEGO DUPLO Mijn eerste brandweerhelikopter en politiewagen (10957) vandaag nog en maak spelen en leren nog leuker!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.49 (15-07-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 8.81

Ook aanbevolen:

foto van lego set10954

Getallentrein - Leren tellen

foto van lego set10991

Droomspeeltuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.