Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatief verjaardagsfeestje 10958

Met de LEGO DUPLO Classic Creatief verjaardagsfeestje set (10958) kunnen kinderen op verschillende manieren bouwen en spelen.
Deze veelzijdige speelset stimuleert de verbeeldingskracht en ontwikkeling van vaardigheden bij peuters.
Met 200 kleurrijke stenen en leuke vormen kunnen ze de mooiste creaties maken.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en kan worden gecombineerd met andere DUPLO sets.
Veilig en duurzaam speelplezier!

Waar is LEGO Creatief verjaardagsfeestje 10958 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 84.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10958
lego insiders punten icoon
525
punten

Het is feest bij LEGO® DUPLO®! Met de Classic Creatief verjaardagsfeestje set (10958) wordt elk bouwproject nog leuker en kleurrijker! Deze veelzijdige speelset zit vol fantastische stenen en onderdelen waarmee je op allerlei manieren kunt bouwen en spelen. Er komen nooit genoeg ideeën en mogelijkheden, waardoor deze set perfect is voor jonge kinderen die van bouwen houden!

Leuke leermogelijkheden

Dit leuke en leerzame bouwspeelgoed stimuleert de verbeeldingskracht en ontwikkeling van belangrijke vaardigheden van peuters. Ouders en kinderen kunnen samen de leukste verjaardagscreaties bouwen, van een verjaardagstaart tot cadeautjes en getallen. Met deze set creëer je de ideale omgeving voor fantasievol spel, waarbij kinderen creativiteit in handen krijgen.

Fantasierijk bouwen

Je bent het middelpunt van elk feest en deze veelzijdige set biedt de perfecte manier om dat te vieren! Met 200 kleurrijke stenen en leuke vormen, waaronder een ster en een watermeloen, kunnen peuters de mooiste bouwwerken maken. Laat je fantasie de vrije loop en bouw de mooiste creaties! Of het nu een verjaardagscadeau is of iets waar je gewoon blij van wordt, deze set biedt onbegrensde speelmogelijkheden.

Geschikt voor jonge bouwers

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en bevat onderdelen die gemakkelijk op te pakken en te plaatsen zijn, ideaal voor de kleinste kinderhanden! Ouders kunnen hun kind helpen met het bouwen van de inspirerende voorbeeldcreaties, maar kinderen kunnen ook zelf hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Deze set is een geweldig cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag, maar ook perfect om zomaar tussendoor te geven.

Combineren met andere DUPLO sets

De Classic Creatief verjaardagsfeestje set (10958) biedt onbegrensde speelmogelijkheden en kan worden gecombineerd met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer variatie. Met behulp van de eenvoudige bouwinstructies bouwen ouders en peuters samen een hele reeks fantasierijke modellen. Deze 200-delige set zorgt ervoor dat elke volgende bouwsessie net zo leuk en verrassend is als de vorige!

Veilig en duurzaam

Alle LEGO® DUPLO® sets zijn van hoge kwaliteit en zitten vol fantasierijke functies die kinderen stimuleren tot spelenderwijs leren. De stenen en onderdelen worden uitvoerig getest, zodat ze gemakkelijk door kleine vingers kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald. De LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen, zodat peuters veilig kunnen spelen met deze fantastische set.

Koop nu de LEGO® DUPLO® Classic Creatief verjaardagsfeestje set (10958) en ervaar zelf het plezier van het bouwen en spelen met deze kleurrijke en veelzijdige speelset. Het is tijd om te feesten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.98 (10-11-2022) € 90.99 (17-02-2024) € 76.41

Ook aanbevolen:

foto van lego set10532

Politie

foto van lego set10414

Dagelijkse gewoontes – eten en slapen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.