Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiemotor 10967

Met de LEGO® DUPLO® Rescue Politiemotor (10967) kunnen kinderen vanaf 2 jaar op een speelse manier leren en avonturen beleven.
Ze kunnen een hondje verzorgen, rondrijden op de motor en het vermiste huisdier vinden.
Deze speelset stimuleert de fijne motoriek, emotionele en sociale vaardigheden van peuters.
Het is een leuke en leerzame activiteit voor quality time met je kind.
Bestel nu en laat je kind avonturen beleven als een echte politieagent!

Waar is LEGO Politiemotor 10967 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 9.9901-08-2022

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
5
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10967
lego insiders punten icoon
75
punten

Een schattig hondje is vermist en het is aan jouw kleine politieagent om te helpen het dier terug te vinden! Met de LEGO® DUPLO® Rescue Politiemotor (10967) kunnen peuters vanaf 2 jaar die van politieavonturen, coole motoren en het verzorgen van dieren houden spelenderwijs leren en avonturen beleven met hun favoriete speelgoed.

Deze veelzijdige speelset stimuleert de fijne motoriek, emotionele en sociale vaardigheden van peuters terwijl ze de levensechte avonturen van een alledaagse held naspelen. Ze kunnen een lief dier verzorgen en rondrijden op de duwmotor met een motoragent. Met de poster van het vermiste hondje kunnen ze zich voorstellen dat ze echte politieredders zijn en ze kunnen proberen om het vermiste huisdier te vinden. Waar heeft de slimme viervoeter zich verstopt? Er zijn eindeloze speelmogelijkheden in deze speelset en je kleine held kan steeds nieuwe uitdagingen aangaan.

Bij LEGO DUPLO staat spelenderwijs leren centraal, en deze set is daar geen uitzondering op. Ouders en peuters beleven samen waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kind. Met LEGO DUPLO speelgoed leren kinderen nieuwe dingen ontdekken en zichzelf te uiten terwijl ze heerlijk spelen. Het is een geweldige manier om de fantasie te prikkelen en een leuke activiteit te hebben tijdens quality time met je kind.

Deze set is meer dan alleen een leuk stuk speelgoed. Het is ook een leuke manier om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Terwijl kinderen fantasierijke politiemissies naspelen, verbeteren ze hun fijne motoriek en sociaal-emotionele intelligentie. Daarnaast is deze praktische speelset ideaal voor kleine politieagenten vanaf 2 jaar en kan de set uitstekend worden gecombineerd met ander LEGO DUPLO speelgoed voor nog meer plezier.

Met een afmeting van ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed is de motor perfect voor kleine handjes. Daarnaast zijn alle LEGO DUPLO stenen en onderdelen vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en interessante details om jouw kleine leerling een GROTE start in het leven te geven. Alle LEGO DUPLO sets voldoen aan strikte veiligheidsnormen, dus ook deze set is goed gekeurd voor kleine kinderhandjes.

Als je kleine politieagent gek is op de LEGO DUPLO Rescue Politiemotor (10967), dan kan hij of zij zich verheugen op nog veel meer LEGO DUPLO sets waar ze hun fantasie mee kunnen prikkelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om te bouwen, spelen en leren met LEGO DUPLO.

Inspirerende verhalen en avonturen maken elke dag speciaal met LEGO DUPLO. Maak van elke dag een avontuur en beleef samen met je kind de spannende wereld van de politie en de reddingsmissies. Met deze speelset worden peuters spelenderwijs gestimuleerd om hun fantasie te prikkelen en belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Bestel nu de LEGO DUPLO Rescue Politiemotor (10967) en laat je kind avonturen beleven zoals een echte politieagent!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (16-10-2023) € 9.99 (13-07-2022) € 8.79

Ook aanbevolen:

foto van lego set10949

Boerderijdieren verzorgen

foto van lego set10582

Bos Dieren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.