Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerauto 10969

De LEGO DUPLO Rescue Brandweerauto (10969) is het ideale cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar met een passie voor brandweerauto's en dieren.
Met sirene en zwaailichten kan er snel gehandeld worden bij noodgevallen.
Deze set stimuleert de ontwikkeling van sociale, emotionele vaardigheden en fijne motoriek.
Perfect voor peuters die dol zijn op voertuigen en dieren.
De set bevat een gedetailleerde brandweerauto, bouwbare boom, brandweerman en een kat.
Combineer met ander LEGO DUPLO speelgoed voor nog meer plezier.
Bestel vandaag nog voor een onvergetelijke speelervaring.

Waar is LEGO Brandweerauto 10969 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 22.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
21
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10969
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw kleine brandweer held? Zoek niet verder! De LEGO® DUPLO® Rescue Brandweerauto (10969) is het ideale speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud met een passie voor brandweerauto's en dieren.

Deze brandweerauto heeft alles in huis om jouw kleintjes branden te blussen. Met de sirene en zwaailichten aan (batterijen inbegrepen) kunnen ze elk noodgeval snel bereiken. Stel je voor, er zit een schattige kat vast boven in de boom, maar gelukkig is de brandweerauto er om te helpen. Jouw kleine held kan de ladder omhoog brengen en het bakje draaien door op de hendel te duwen en eraan te draaien. Als de kat nog steeds niet naar beneden wil komen, kan jouw kleintje lekkere hapjes gebruiken om hem te overtuigen.

Maar soms zijn lekkere hapjes niet genoeg en moet de brandweerman de brandslang erbij pakken. Tijdens het naspelen van reddingsmissies met deze veelzijdige brandweerauto en de LEGO® DUPLO® figuren van de brandweerman en de kat, ontwikkelt jouw kleintje hun sociale, emotionele vaardigheden en fijne motoriek.

Met LEGO® DUPLO® speelgoed kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten. Ouders en peuters beleven samen waardevolle momenten in de ontwikkeling. Deze set is het perfecte cadeau voor peuters die dol zijn op coole voertuigen en dieren.

De set bevat een zeer gedetailleerde brandweerauto, bouwbare boom, een vriendelijke brandweerman en een schattige kat. De brandweerauto is ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 17 cm breed en kan uitstekend worden gecombineerd met ander LEGO® DUPLO® speelgoed voor nog meer plezier.

Alle LEGO® DUPLO® sets zijn vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en interessante details om jouw kleintje een GROTE start in het leven te geven. Via een leuk stripverhaal dat is gebaseerd op de speelset maken kinderen op een geweldige manier kennis met creatief bouwen en fantasierijk spelen.

LEGO® DUPLO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald, en dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid is voor alles bij LEGO® DUPLO®.

De LEGO® DUPLO® Rescue Brandweerauto (10969) is een geweldig cadeau voor de jongere generatie brandweerlieden. Bestel vandaag nog en geef jouw kleintje een onvergetelijke speelervaring en ontwikkeling.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.99 (26-09-2023) € 29.99 (13-07-2022) € 23.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set10906

Tropisch eiland

foto van lego set10574

Creatieve ijsjes

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.