Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wilde dieren van Europa 10979

Maak kennis met LEGO DUPLO Wilde dieren van Europa.
De set bevat 11 dieren in hun natuurlijke leefomgeving, zoals herten, beren, vossen en meer.
Kinderen kunnen spelenderwijs vaardigheden ontwikkelen en leren over de natuur.
De opvouwbare speelmat zorgt voor urenlang speelplezier en de set is educatief verantwoord.
Bestel nu en ontdek de fascinerende wereld van Europese wilde dieren!

Waar is LEGO Wilde dieren van Europa 10979 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 69.919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10979
lego insiders punten icoon
450
punten

Maak kennis met de fascinerende dieren uit Europa met LEGO® DUPLO® Wilde dieren van Europa (10979). Met deze veelzijdige speelset kunnen kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen. De set bevat 11 dieren in hun natuurlijke leefomgeving: 2 volwassen herten, een jong hertje, een beer, vos, wild zwijn, vogel, konijn, eend en 2 eekhoorns. De omgeving omvat een grot en bomen waar de dieren in kunnen schuilen en voedsel kunnen vinden. Er is ook een opvouwbare 3D-speelmat van een boslandschap die kinderen stimuleert om zich te uiten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze eindeloze rollenspellen houden met de schattige dieren.

Wil jij met jouw kleine ontdekkingsreiziger de natuur in? Met LEGO® DUPLO® Wilde dieren van Europa kun je de natuur verkennen en belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Deze leerzame speelset combineert spelen en leren, zodat kinderen spelenderwijs leren en ontdekken. Het is ideaal voor peuters die interesse hebben in dieren en graag willen leren over hun natuurlijke leefomgeving.

De set bevat 11 verschillende dieren die allemaal in hun natuurlijke leefomgeving te vinden zijn. Zo zijn er 2 volwassen herten, een jong hertje, een beer, vos, wild zwijn, vogel, konijn, eend en 2 eekhoorns. Elk dier heeft zijn eigen kenmerken, waardoor kinderen spelenderwijs leren over de eigenschappen van dieren. Door deze dieren te bekijken en te bestuderen, leren kinderen over de natuur en ontwikkelen ze hun vaardigheden.

De speelmat van de set is opvouwbaar en bevat een boslandschap met bomen en een grot. Hier kunnen de dieren in schuilen en zoeken naar voedsel. Kinderen kunnen hier urenlang rollenspellen spelen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen, zoals hun fijne motoriek en creativiteit.

LEGO DUPLO sets zijn vakkundig ontworpen met leuke verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en vele details om jouw kleine ontdekkingsreiziger een GROTE start in het leven te geven. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Je kunt kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden leren, zoals samenwerken, creativiteit en probleemoplossend vermogen.

De speelset is ook een geweldig cadeau-idee voor peuters. Het is perfect voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor. De set biedt volop speelruimte en is ca. 25 cm hoog, 46 cm breed en 23 cm diep. De bloeiende boom is ca. 21 cm hoog.

Alle LEGO® DUPLO® sets zijn vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, veel kleuren, diverse personages en talloze details om jouw kleine ontdekkingsreiziger een GROTE start in het leven te geven. Al sinds 1969 voldoen LEGO® DUPLO® onderdelen aan strikte industrienormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald. Veiligheid staat bij LEGO® DUPLO® altijd voorop. Alle stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Of je nu een nieuwsgierige peuter hebt die dol is op dieren of een volwassene die herinneringen ophaalt aan zijn eigen kindertijd, met LEGO® DUPLO® Wilde dieren van Europa kun je samen spelenderwijs leren en ontdekken. Bestel nu deze fantastische speelset en ontdek de fascinerende wereld van de Europese wilde dieren!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.99 (05-07-2023) € 69.90 (19-02-2024) € 58.17

Ook aanbevolen:

foto van lego set10593

Brandweerkazerne

foto van lego set10868

Ponystal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.