Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Groeiende wortel 10981

Maak plezier en leer over duurzaamheid en gezond eten met LEGO DUPLO Mijn eerste groeiende wortel set.
Peuters kunnen de plant laten groeien door stenen te stapelen en het weer te bepalen met zon- en regenwolkstenen.
De set bevordert motorische vaardigheden en is geschikt als cadeau.
Stimuleer de ontwikkeling met vrolijke kleuren en gedetailleerde elementen.
Speelplezier en educatie in één!

Waar is LEGO Groeiende wortel 10981 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
11
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10981
lego insiders punten icoon
65
punten

Beleef urenlang speelplezier terwijl je leert over gezond eten en duurzaamheid met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste groeiende wortel (10981) speelset. Deze kleurrijke set is ontworpen voor peuters vanaf 18 maanden en biedt een educatieve ervaring terwijl ze voor de wortel zorgen en de stenen stapelen om hem te laten groeien.

Met deze set kunnen kinderen zelf het weer bepalen met behulp van de zon- en regenwolkstenen, zodat het plantje krijgt wat het nodig heeft. En als de plant wel wat hulp kan gebruiken, kunnen kinderen hem water geven met de gieter. Let wel op, want uit de verbaasde blik op het gezicht van de wortel blijkt dat het water best koud was!

De set bestaat uit 4 wortelstukken, een groene bovenkant, een plantenpot, een gieter, een zon en een regenwolk. Het stapelen van de stenen en het zorgen voor de plant bevordert de motorische vaardigheden van kinderen. Door hun fantasie te gebruiken en te spelen, leren kinderen op een leuke en interactieve manier over duurzaamheid en gezond eten.

Deze praktische speelset is ook zeer geschikt als cadeau voor een verjaardag of als verrassing voor kinderen vanaf 18 maanden. Door ze te leren hoe voedsel groeit en wat duurzaam leven inhoudt, geef je ze een waardevolle educatieve ervaring.

Met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste groeiende wortel speelset wordt fantasierijk spelen aangemoedigd door de vrolijke kleuren, boeiende personages en gedetailleerde elementen. Het stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen en draagt bij aan de fijne motoriek en zelfexpressie van kinderen terwijl ze samen met hun ouders en verzorgers bouwen en spelen.

De set is ca. 22 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep wanneer hij volledig is opgebouwd. Het stapelen van de stenen en het zorgen voor de plant zorgt voor urenlang speelplezier. Wil je het biologische voedselplezier uitbreiden? Dan zijn er ook nog de Fruit- en Groentetractor (10982), Biomarkt (10983) en Biotuintje (10984) speelsets beschikbaar.

De LEGO® DUPLO® Mijn eerste groeiende wortel speelset wordt geleverd met eenvoudige instructies met afbeeldingen, plus een digitale versie in de LEGO® Builder app om nieuwe LEGO bouwers een vliegende start te geven. De stenen en onderdelen in LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte industrienormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald.

Veiligheid voorop! Alle stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. Al sinds 1969 staat LEGO DUPLO bekend om de consistente kwaliteit van hun speelgoedsets.

Kortom, met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste groeiende wortel speelset beleef je niet alleen veel plezier, maar leer je ook nog eens over duurzaamheid en gezond eten op een interactieve manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (16-10-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10538

Brandweer- en Reddingsteam

foto van lego set10845

Mijn eerste draaimolen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.