Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fruit- en Groentetractor 10982

LEGO set 10982, Mijn eerste Fruit- en Groentetractor, is educatief speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden.
Het stimuleert de fijne motoriek en leert kinderen over het groeiproces van fruit en groenten.
De set bevat een duwtractor, 3 aanhangwagens en stenen om verschillende gewassen te bouwen.
Het kan worden gecombineerd met andere sets en bevordert de creativiteit en zelfexpressie.
Bestel nu en laat je kind spelenderwijs leren en plezier hebben!

Waar is LEGO Fruit- en Groentetractor 10982 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
19
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10982
lego insiders punten icoon
130
punten

Op zoek naar educatief speelgoed voor je peuter? Dan is LEGO® DUPLO® Mijn eerste Fruit- en Groentetractor (10982) echt iets voor jullie! Met deze set kan je kind leren terwijl het speelt en samen met de boer fruit en groenten oogsten met de duwtractor en 3 aanhangwagens.

Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 18 maanden, om zo hun fijne motoriek te verbeteren en kennis te maken met het groeiproces van fruit en groenten. Met verschillende stenen kunnen ze, op een gemakkelijke en speelse manier, ontdekken hoe deze gewassen groeien. Bovendien kunnen kinderen plezier beleven aan het sorteren van de kleuren. Zo kunnen ze de plant op de juiste aanhangwagen zetten of hun creativiteit en zelfexpressie de vrije loop laten door verschillende kleuren en gezichten te combineren en te wisselen.

Al het LEGO DUPLO speelgoed is deskundig ontworpen met leuke verhaallijnen, vrolijke kleuren, boeiende personages en veel details die de basisvaardigheden van kinderen stimuleren. Deze set kan gecombineerd worden met andere speelgoedsets in de Mijn eerste bio-reeks en alle andere LEGO DUPLO modellen. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en eindeloos blijven bouwen en spelen!

Met deze set beleven kleine foodies veel plezier aan het oogsten van fruit en groenten. De set bevat een duwtractor, 3 speelgoedaanhangwagens in verschillende kleuren en stenen om een broccoli, een tomaat en een ananas te bouwen, plus een figuur van een jonge boer. Niet alleen is dit een vermakelijk spel, maar het kan ook nog eens bijdragen aan een gezonde levensstijl. Kinderen ontdekken op een speelse manier welk voedsel gezond is en hoe het groeit.

Wil je je kind graag blij maken met een educatief cadeau? Dan is LEGO® DUPLO® Mijn eerste Fruit- en Groentetractor (10982) echt iets voor jou. Kinderen vanaf 18 maanden zullen er veel plezier aan beleven en tegelijkertijd hun fijne motoriek ontwikkelen en kennis opdoen over fruit en groenten. De tractor is samen met de aanhangwagens ongeveer 17 cm hoog, 45 cm lang en 7 cm breed en biedt dus veel ruimte voor kleine vingertjes om te spelen en bouwen.

Voor nog meer speelplezier kan je deze set uitbreiden met andere speelsets in de Mijn eerste bio-reeks, zoals de Groeiende wortel (10981), Biomarkt (10983) en Biotuintje (10984). Zo kan je samen met je kind een hele boerderijwereld creëren. En het beste van alles? Deze sets bevatten allemaal stapsgewijze instructies met afbeeldingen, plus een digitale versie in de LEGO® Builder app om nieuwe LEGO-bouwers een vliegende start te geven.

Veiligheid staat bij LEGO voorop. De stenen en onderdelen in LEGO® DUPLO® speelsets zijn uitvoerig getest en voldoen aan strikte industrienormen. Zo kunnen kleine vingertjes de stenen gemakkelijk vastpakken, op elkaar zetten en uit elkaar halen. Dat is al zo sinds 1969!

Kortom, met deze set van LEGO® DUPLO® kan je kind op een educatieve en speelse manier leren over fruit en groenten en fantaseren over het boerderijleven. Bestel nu en ontdek wat deze set voor kinderen kan betekenen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.00 (16-10-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 15.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set10567

Peuter bouw- en bootblokken

foto van lego set10421

Alfabetvrachtwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.