Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Biomarkt 10983

Maak kennis met de kleurrijke LEGO DUPLO Mijn eerste biomarkt (10983), een educatieve set waar peuters spelenderwijs leren over boodschappen doen. Ze kunnen artikelen wegen op een weegschaal, betalen met speelgoedmunten en hun eten meenemen in een stoffen tasje. Met verschillende gezichtsuitdrukkingen op het voedsel wordt het spel tot leven gebracht. Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en bevordert onder andere de fijne motoriek en kennis over planten. Bestel nu en ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van LEGO DUPLO!

Waar is LEGO Biomarkt 10983 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10983
lego insiders punten icoon
225
punten

Maak kennis met de kleurrijke en educatieve wereld van LEGO® DUPLO®! Met de LEGO DUPLO Mijn eerste biomarkt (10983) kunnen peuters op een speelse manier leren over boodschappen doen. Op deze leuke boerenmarkt kunnen ze situaties uit de echte wereld naspelen terwijl ze artikelen wegen op de weegschaal, betalen met speelgoedmunten van verschillende waarden en hun eten mee naar huis nemen in een schattig stoffen tasje.

Deze speelset is niet alleen leuk, maar ook educatief. Kinderen kunnen tijdens het spelen leren over balans terwijl ze de radijs, aardbei, citroen en watermeloen opstapelen. Maar het wordt nog leuker, want elk stuk voedsel heeft een andere gezichtsuitdrukking om het creatieve spel tot leven te brengen! Zo wordt spelen met LEGO DUPLO een ware ontdekkingsreis vol plezier en leermomenten.

Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden van creatief en leerzaam speelgoed voor peuters! LEGO DUPLO speelgoed brengt zelfexpressie, spelenderwijs leren en eindeloos speelplezier binnen handbereik van jonge kinderen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen interactief spelen als verkoper op de markt of als klant. Met DUPLO speelsets kunnen ouders en jonge kinderen waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling delen.

De LEGO DUPLO Mijn eerste biomarkt (10983) is speciaal ontworpen voor jonge bouwers vanaf 18 maanden. Deze speelgoedboerenmarkt zit boordevol leuke kenmerken voor eindeloos speelplezier. De set bevat een speelgoedwatermeloen, citroen, radijs en aardbei, allemaal met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Daarnaast is er een weegschaal, 3 munten en een stoffen draagtas inbegrepen.

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en groente en fruit wegen op de weegschaal, betalen met de speelgoedmunten en hun boodschappen mee naar huis nemen in het tasje van textiel. Deze set is dus niet alleen leerzaam, maar ook een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 18 maanden die graag winkeltje spelen.

De marktkraam van de biomarkt is ongeveer 20 cm hoog, 15 cm breed en 15 cm diep. De weegschaal heeft een hoogte van ongeveer 16 cm, een breedte van 19 cm en een diepte van 6 cm.

Maar het plezier houdt niet op bij deze set! Laat de verbeelding van je jonge bouwer groeien en breid het biologische voedselplezier uit met de Groeiende wortel (10981), Fruit- en Groentetractor (10982) en Biotuintje (10984) speelsets. Zo kan je kind nog meer avonturen beleven en nieuwe werelden ontdekken.

Deze LEGO DUPLO set wordt geleverd met stapsgewijze instructies, zowel in de verpakking als in de digitale versie van de LEGO Builder app. Zo kunnen nieuwe LEGO bouwers een vliegende start maken en direct aan de slag! Het is educatief speelgoed dat spelenderwijs leren stimuleert. Peuters kunnen hun fijne motoriek ontwikkelen en leren hoe planten groeien terwijl ze bouwen en spelen met hun ouders en verzorgers.

Bij LEGO staat de kwaliteit altijd voorop. De stenen en onderdelen van LEGO DUPLO speelgoed voldoen aan strikte industrienormen. Ze zijn erop getest om gemakkelijk door kleine vingertjes vastgepakt te kunnen worden en op elkaar gezet en uit elkaar gehaald te kunnen worden. Dat is al zo sinds 1969, dus je kunt vertrouwen op de consistentie en veiligheid van het LEGO DUPLO speelgoed.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de kleurrijke wereld van LEGO DUPLO en laat je peuter kennismaken met boodschappen doen op de biomarkt! Bestel nu de LEGO DUPLO Mijn eerste biomarkt (10983) en ontdek samen met je kind de eindeloze speelmogelijkheden en leerzame momenten.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10966

Pret in bad: drijvend diereneiland

foto van lego set10438

Naar de dierenarts

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.