Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Biotuintje 10984

Ontdek de natuur op een speelse en leerzame manier met LEGO DUPLO Mijn eerste biotuintje (10984). Deze set bevat allerlei leuke functies, zoals speelgoedgroente en -fruit, dieren en weerstenen, waarmee kinderen spelenderwijs kunnen leren over de natuur en het idee van een ecosysteem. Daarnaast helpt de set bij de ontwikkeling van fijne motoriek en zelfexpressie. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden oud. Opruimen kan in de bijgeleverde opbergdoos. Breid het speelplezier uit met andere sets uit de LEGO DUPLO Mijn eerste serie. Veilig en educatief speelplezier!

Waar is LEGO Biotuintje 10984 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
43
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10984
lego insiders punten icoon
337
punten

Wil jij de natuur ontdekken op een speelse en leerzame manier? Dan is de LEGO® DUPLO® Mijn eerste biotuintje (10984) echt iets voor jou! Deze geweldige set zit boordevol leuke functies waarmee je spelenderwijs kunt leren over de natuur. Het is de perfecte manier om samen met je ouders te praten over wat er allemaal groeit in de tuin en om kennis te maken met het idee van een ecosysteem.

In deze set valt er van alles te ontdekken voor kleine vingertjes. Je vindt er onder andere een speelgoedtomaat, wortel en watermeloen, bomen, bloemen, dieren en weerstenen. Alles wat je nodig hebt om je eigen biotuintje te creëren! En als je klaar bent met spelen, kun je alles netjes opbergen in de bijgeleverde LEGO DUPLO opbergdoos. Zo blijft je speelplek altijd opgeruimd.

Maar deze set is niet alleen maar leuk, het is ook nog eens heel leerzaam. Met LEGO DUPLO Mijn eerste biotuintje leer je op een speelse manier hoe groenten en fruit groeien. De kleurrijke stapelbare elementen helpen bij de ontwikkeling van je fijne motoriek. En wist je dat de planten in deze set schattige gezichtsuitdrukkingen hebben? Zo leer je niet alleen over de natuur, maar ook over zelfexpressie en diversiteit.

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze set. Bouw je eigen biotuintje en gebruik je fantasie om spannende verhalen te bedenken. Geef de planten water met de gieter en zorg ervoor dat alles goed groeit. Help de bij en het lieveheersbeestje bij hun avonturen in de tuin. En als het begint te regenen, kun je de regenwolk en regenboog gebruiken om een echt buitje na te bootsen.

Deze set is het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op de natuur en buiten spelen. Geef het als verjaardagscadeau, voor de feestdagen of voor een speciale gelegenheid. En het beste van alles, deze set is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden oud. Zo kunnen zelfs de jongsten al genieten van het speelplezier en de leerzame ervaring.

En als je klaar bent met spelen, kun je alles netjes opruimen in de bijgeleverde opbergdoos. Deze stapelbare doos is ca. 18 cm hoog, 36 cm breed en 18 cm diep. Hierin berg je al je LEGO DUPLO onderdelen veilig op.

Wil je nog meer speelplezier? Breid dan je biologische voedselplezier uit met andere sets uit de LEGO DUPLO Mijn eerste serie. Bouw de Groeiende wortel (10981), Fruit- en Groentetractor (10982) en Biomarkt (10983) en laat je verbeelding groeien!

Met de stapsgewijze instructies in deze set is het bouwen een eitje. En als je wat extra hulp nodig hebt, kun je altijd de digitale versie van de instructies raadplegen in de LEGO Builder app. Zo kun je meteen aan de slag.

Bij LEGO DUPLO staat veiligheid voorop. Al sinds 1969 worden de sets vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, veel kleuren, diverse personages en talloze details om jou de beste start in het leven te geven. En natuurlijk voldoen alle stenen en onderdelen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je veilig spelen en leren.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu LEGO DUPLO Mijn eerste biotuintje (10984) in huis en ontdek de natuur op een speelse en leerzame manier. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10580

LEGO® DUPLO® Deluxe doos

foto van lego set10412

Dierentrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.