Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Windmolen en elektrische auto 10985

De LEGO® DUPLO® Stad Windmolen en elektrische auto set (10985) is een leuke en leerzame speelset voor jonge monteurs. Met een oplaadbare speelgoedauto en een windmolen om elektriciteit op te wekken, leren kinderen spelenderwijs over groen transport en duurzaam leven. De set bevat ook een schattige eekhoorn en biedt stapsgewijze instructies. Bestel nu en ontdek de wereld van LEGO® DUPLO®!

Waar is LEGO Windmolen en elektrische auto 10985 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
16
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10985
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een nieuwsgierige jonge monteur? Dan is de LEGO® DUPLO® Stad Windmolen en elektrische auto set (10985) echt iets voor jou! Deze kleurrijke en verrassende set zit boordevol plezier en helpt jou op een speelse manier de wereld van groen transport en duurzaam leven te ontdekken.

Wat is er allemaal te beleven met deze set? Nou, genoeg! Allereerst hebben we een 'elektrische' speelgoedauto die je kunt opladen bij het speciale oplaadstation. Maar hoe werkt dat dan? Nou, draai gewoon aan de windmolen om elektriciteit op te wekken. Vervolgens sluit je de auto aan op het oplaadpunt en voilà, jouw auto is weer klaar om te rijden!

Maar wat als er iets mis is met de auto of de windturbine? Geen zorgen, jij kunt in de rol van monteur stappen en alles weer repareren. En als je hulp nodig hebt, staat er altijd een schattige eekhoorn voor je klaar die jou de moersleutel aanreikt.

Niet alleen is deze set ontzettend leuk om mee te spelen, het is ook nog eens heel leerzaam! Je leert namelijk op een begrijpelijke manier over de echte wereld en duurzaam leven. Zo begrijp je bijvoorbeeld hoe schone energie wordt opgewekt door de windturbine te laten draaien en de auto aan te sluiten op het oplaadstation. Super interessant toch?

Maar dat is nog niet alles! Deze set zit ook vol met leuke weetjes. Wil jij graag weten hoe groot het oplaadstation is? Nou, dat is ongeveer 17 cm hoog, 21 cm breed en 20 cm diep. En hoe zit het met de instructies? Geen zorgen, daar is ook aan gedacht. De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat jij direct aan de slag kunt. En als je liever digitaal wilt bouwen, dan kun je gebruik maken van de LEGO® Builder app.

Veiligheid staat natuurlijk voorop bij LEGO® DUPLO®. Daarom voldoen alle speelsets aan strikte kwaliteitsnormen. De stenen en onderdelen zijn getest op allerlei manieren om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor kleine kinderhandjes. Zo kunnen ze gemakkelijk worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald. Dat is al zo sinds 1969!

Ouders, jullie worden niet vergeten. Deze set is niet alleen een cadeau voor jullie kinderen, maar ook voor jullie. Jullie kunnen samen met jullie kleintje de wereld om jullie heen ontdekken en spelenderwijs leren. LEGO® DUPLO® speelgoedsets zijn namelijk ontworpen om kinderen te laten leren en ontdekken, samen met jullie als ouders.

Dus waar wacht je nog op? Ga samen met de LEGO® DUPLO® Stad Windmolen en elektrische auto set op een geweldige ontdekkingsreis vol speelplezier en leerzame momenten. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10509

Dusty en Chug

foto van lego set10808

Klein vliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.