Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuilniswagen 10987

De LEGO® DUPLO® Stad Vuilniswagen (10987) is een educatieve en vermakelijke set voor peuters vanaf 2 jaar. Kinderen kunnen leren over recycling, afval sorteren en fijne motoriek ontwikkelen. Met de LEGO® Builder app kunnen kinderen gemakkelijk bouwen en spelen. Deze set stimuleert bewustwording van recycling en een schoon milieu. Bestel vandaag nog en maak van speelmomenten een avontuur!

Waar is LEGO Vuilniswagen 10987 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10987
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO® DUPLO® Stad Vuilniswagen (10987), een geweldige set waarmee peuters vanaf 2 jaar kunnen leren hoe ze hun omgeving schoon en netjes kunnen houden. Deze realistische en kleurrijke truck zorgt voor uren speelplezier terwijl kinderen over recycling leren, afval in de juiste bakken sorteren en de kiepbak gebruiken.

Deze educatieve set is speciaal ontworpen om speelmomenten nog leuker te maken. Peuters leren niet alleen over kleuren tijdens het sorteren van het afval, maar ze ontwikkelen ook hun fijne motoriek. De bakken hebben scharnierende deksels die de vingertjes van kleine kinderen stimuleren. En als kers op de taart kunnen peuters met de vrachtwagen rijden en de lading leegkiepen zodra ze het sorteercentrum hebben bereikt.

Met de LEGO® DUPLO® Stad Vuilniswagen kunnen kinderen verhalen uit de echte wereld naspelen. Deze praktische set helpt kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze de avonturen van een alledaagse held naspelen. Wat dacht je van een vuilophaler die bevriend raakt met een verdwaalde puppy en hem meeneemt op een ritje in de vrachtwagen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar deze set is niet alleen leerzaam, het is ook ontzettend leuk! De LEGO® DUPLO® Stad Vuilniswagen (10987) is perfect voor kinderen die houden van creatief en fantasierijk spelen. Ze kunnen hun eigen verhalen bedenken en hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze doen alsof ze een drukke vuilophaler zijn die het afval sorteert. Deze set is gegarandeerd een verrassing waar peuters dol op zullen zijn, of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor is.

De LEGO® DUPLO® Stad Vuilniswagen (10987) is niet alleen een geweldige speelset, maar ook een nuttig hulpmiddel om kinderen bewust te maken van het belang van recycling en een schoon milieu. Met deze set kunnen kinderen spelenderwijs leren over afval sorteren en milieuvriendelijkheid. Het is nooit te vroeg om kinderen te leren hoe ze hun steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld!

En met de LEGO® Builder app hebben kinderen toegang tot digitale bouwinstructies. Zo kunnen ze de set gemakkelijk opbouwen en ermee spelen. De app zit boordevol leuke activiteiten en spelletjes om het speelplezier nog verder te vergroten.

Als ouder hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van deze set. Alle LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk door kleine vingertjes vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald te worden. De stenen en onderdelen worden uitgebreid getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge kindveiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Geef je kind een geweldige speelervaring en leer ze tegelijkertijd over recycling en het belang van een schoon milieu met de LEGO® DUPLO® Stad Vuilniswagen (10987). Bestel vandaag nog en maak van elke speelmoment een avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10931

Truck & Graafmachine met rupsbanden

foto van lego set10585

Moeder en baby

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.