Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Waterpark 10989

Het LEGO DUPLO Stad Waterpark (10989) is kleurrijk badspeelgoed speciaal voor peuters vanaf 2 jaar. Het stimuleert de ontwikkeling van cijferherkenning en fijne motoriek. Met een flexibele palmboom, glijbaan en regenwolkgieters zorgt het voor uren speelplezier. Gemakkelijk schoon te maken en perfect voor in bad. Bestel nu!

Waar is LEGO Waterpark 10989 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
19
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10989
lego insiders punten icoon
322
punten

Ben je op zoek naar het allerleukste badspeelgoed voor peuters vanaf 2 jaar? Dan is het kleurrijke LEGO® DUPLO® Stad Waterpark (10989) perfect voor jou! Met deze set wordt baddertijd niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Laat je kindje kennismaken met cijfers en leer ze water schenken. Daarnaast is deze set ook nog eens gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig op te bergen.

Beleef interactief speelplezier met fantasierijk spelen! Deze educatieve set bevat een flexibele palmboom waar kinderen de cijferstenen kunnen gebruiken om de boom te laten "groeien". Vul de emmer van de boom om de kinderfiguur lekker nat te spetteren voordat ze van de glijbaan glijden en rond dobberen op de rug van de schattige schildpad. Vul de wolk en laat het regenen op alle leuke elementen van het waterpark.

Ouders zullen dol zijn op het praktische ontwerp van deze set. Met het LEGO DUPLO educatieve badspeelgoed kunnen volwassenen zien hoe hun kindje de wereld om zich heen ontdekt. En wanneer de baddertijd voorbij is, kan de drijvende ring eenvoudig geopend worden zodat hij gemakkelijk schoongemaakt en afgedroogd kan worden.

Maar dat is nog niet alles! Deze set heeft nog veel meer te bieden:

- Educatief badspeelgoed voor kinderen: laat je peuter lekker spetteren in het bad met het Waterpark (10989) speelgoed. Deze creatieve speelset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar om cijfers te leren herkennen en de fijne motoriek te ontwikkelen.

- Leuk speelgoed om in het bad te bouwen: deze set wordt geleverd met een drijvend eiland en een schildpadvormige ring, een flexibele palmboom met wateremmer, een octopusglijbaan, 2 kinderfiguren, een zeester en regenwolkgieters. Je peuter zal zich geen moment vervelen met al deze leuke elementen.

- Speelgoed dat de verbeelding stimuleert: laat je kindje vaardigheden en getallen leren terwijl ze stenen stapelen om de boom te laten groeien en samen met de figuren een leuk waterpark ontdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos en de fantasie wordt gestimuleerd.

- Een geweldig cadeau voor peuters: ben je op zoek naar een praktisch cadeau voor een kind van 2 jaar of ouder, voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar? Dan is deze set perfect! Met LEGO DUPLO Stad Waterpark geef je urenlang speelplezier en een geweldige leerervaring cadeau.

- Bouwplezier tijdens het badderen: deze speelset is ongeveer 22 cm hoog, 25 cm breed en 19 cm diep. Hij past perfect in het bad en zorgt voor eindeloos speelplezier. En het beste is dat deze set deel uitmaakt van een reeks LEGO DUPLO badspeelgoed. Ontdek ze allemaal!

- Digitale bouwinstructies: de LEGO Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set horen. Zo kun je gemakkelijk de set in elkaar zetten en genieten van het speelplezier.

- Peuterspeelgoed dat leren leuk maakt: LEGO DUPLO speelgoedsets zijn vakkundig ontworpen om peuters te ondersteunen in hun ontwikkeling en hun fantasie te laten groeien terwijl ze creatief spelen. Met deze set wordt leren een feestje!

- Consistente kwaliteit: LEGO DUPLO speelgoed voldoet aan strikte industrienormen, zodat het gemakkelijk door kleine vingertjes kan worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald. Al sinds 1969 garandeert LEGO DUPLO speelplezier van hoge kwaliteit.

- Veiligheid gegarandeerd: de stenen en onderdelen van LEGO DUPLO sets worden tot het uiterste geanalyseerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO DUPLO weet je zeker dat je kindje veilig kan spelen.

Kortom, het LEGO DUPLO Stad Waterpark (10989) is het perfecte badspeelgoed voor jonge waterratjes. Leerzaam, interactief en eindeloos speelplezier gegarandeerd. Bestel nu en laat je kindje genieten van de ultieme badderervaring met LEGO DUPLO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10513

Nooitgedachtland schuilplaats

foto van lego set10419

Bijen en bijenkorven

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.