Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouwplaats 10990

Bouw je bouwvaardigheden met LEGO DUPLO Stad Bouwplaats (10990). Deze set bevat 3 bouwvakkers en voertuigen, en biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief speelplezier. Het stimuleert de ontwikkeling van zintuigen en motorische vaardigheden. Met draaiende elementen en stapsgewijze instructies is het geschikt voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Het voldoet aan veiligheidsnormen en is een geweldig cadeau voor bouwvoertuigliefhebbers. Ga aan de slag en laat je bouwvaardigheden schitteren!

Waar is LEGO Bouwplaats 10990 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
61
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10990
lego insiders punten icoon
487
punten

Ben je klaar om te bouwen aan je bouwvaardigheden? Ontdek dan het LEGO® DUPLO® Stad Bouwplaats (10990) speelgoed! Deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief speelplezier en helpt je om je verbeelding de vrije loop te laten. Of je nu een jonge peuter bent vanaf 2 jaar of een volwassene die nog steeds van bouwen en spelen houdt, deze set is voor iedereen!

Laat je inspireren door de wereld van bouwvakkers en neem deel aan het rollenspel met de 3 bouwvakkers en hun 3 voertuigen. De bulldozer brengt het rotsblok naar de kraan, die het rotsblok naar de trechter brengt en in de betonmolen stort. Wat een avontuur! En als het werk erop zit, wacht er als beloning een heerlijke pizza op de bouwvakkers. Een perfecte manier om je bouwdag af te sluiten!

Maar deze set is niet alleen leuk, het is ook educatief speelgoed. Het stimuleert de ontwikkeling van je zintuigen en helpt je motorische vaardigheden te verbeteren. De kraan draait echt en de grijper kan open en dicht. En wat dacht je van de felgekleurde, bestuurbare betonmixer? Die draait echt rond! Bovendien is er een sirene met 3 verschillende geluiden en knipperende lampjes om je echt in de wereld van de bouw te wanen.

De mogelijkheden met deze set zijn eindeloos. Met dynamische elementen zoals de draaiende trommel van de betonmixer en de beweegbare kraan met grijper, komt het spel tot leven en wordt je verbeelding aangewakkerd. Wat voor bouwwerk ga jij maken? Creëer je eigen bouwplaats of ga op avontuur en bouw de stad van je dromen!

En deze set is ook een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op bouwvoertuigen. Verras een kleine bouwer met deze kleurrijke bouwset en stimuleer hun jonge, nieuwsgierige geest. Met een hoogte van ongeveer 25 cm en een lengte van 28 cm is de kraan en stortkoker indrukwekkend om te zien. En met de stapsgewijze instructies, die zowel in de set als in de LEGO® Builder app te vinden zijn, kunnen zelfs nieuwe LEGO bouwers een vliegende start maken.

Maak je geen zorgen over de veiligheid van deze set. LEGO® DUPLO® bouwsets voldoen aan strenge industrienormen en zijn gemakkelijk vast te pakken, op elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Je kunt erop vertrouwen dat de stenen en onderdelen in deze set zijn getest volgens hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het LEGO® DUPLO® Stad Bouwplaats (10990) speelgoed en laat je bouwvaardigheden schitteren! Of je nu een jonge peuter bent die net begint met bouwen of een volwassene die nooit is opgehouden met spelen, deze set heeft voor iedereen iets te bieden. Word een meesterbouwer en bouw je eigen wereld vol avontuur en creativiteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10930

Bulldozer

foto van lego set10907

Dieren van de wereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.