Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Droomspeeltuin 10991

Ontdek de veelzijdige LEGO DUPLO Stad Droomspeeltuin set (10991) en haal het plezier van het buitenleven naar binnen! Speciaal ontworpen voor peuters vanaf 2 jaar. Stimuleer spelenderwijs leren en sociale vaardigheden. Met moderne speeltoestellen, letters en cijfers, en leuke personages. Veilig, van hoge kwaliteit en urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Droomspeeltuin 10991 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10991
lego insiders punten icoon
397
punten

De speelse en veelzijdige LEGO® DUPLO® Stad Droomspeeltuin (10991) set - Haal het buitenleven naar binnen!
Haal het plezier en de avonturen van het buitenleven naar binnen met de geweldige LEGO® DUPLO® Stad Droomspeeltuin set (10991). Deze set is speciaal ontworpen voor peuters van 2 jaar en ouder en biedt eindeloos speelplezier waarbij ze kunnen leren, spelen en nieuwe vriendjes kunnen maken.

Spelen wordt leuk met LEGO DUPLO speelgoed
Dit educatieve speelgoed is niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook een creatief verjaardagscadeau met moderne speeltoestellen. Peuters leren letters en cijfers terwijl ze het walvisspeelgoed beklimmen. Er zijn veel schattige personages waar ze vriendjes mee kunnen worden, waaronder een jonge skater en een lieve geleidehond! Terwijl ze spelen, leren peuters sociale vaardigheden die ze in het echte leven kunnen gebruiken.

Leren terwijl je speelt
De LEGO DUPLO Stad bouwsets helpen peuters de wereld om zich heen te ontdekken en na te spelen. Deze set zit boordevol leermogelijkheden, net als al het LEGO DUPLO speelgoed. De felgekleurde, gemakkelijk vast te houden stenen en leuke beweegbare onderdelen prikkelen de zintuigen van kinderen en helpen de fijne motoriek te ontwikkelen.

Urenlang speelplezier
Met de veelzijdige LEGO DUPLO Stad Droomspeeltuin (10991) kunnen kinderen eindeloos fantasierijk rollenspel spelen en tegelijkertijd hun fysieke en mentale ontwikkeling bevorderen. Ze kunnen in de raket klimmen, ronddraaien in de walvisstaartdraaimolen en vervolgens van de speelgoedglijbaan suizen om te schommelen of samen op de wipwap te spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leerzaam en leuk
Terwijl peuters alle moderne speeltoestellen verkennen, maken ze spelenderwijs kennis met letters en cijfers, verbeteren ze hun motoriek en leren ze zichzelf te uiten. Deze set is niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een educatieve ervaring.

Een perfect cadeau voor peuters
Verras kinderen van 2 jaar en ouder met deze praktische buitenspeelset voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor. Deze set is gegarandeerd een hit en zal zorgen voor urenlang speelplezier.

Afmetingen en digitale bouwinstructies
Het walvistoestel met glijbaan is ongeveer 16 cm hoog, 34 cm breed en 17 cm diep. De schommel is ongeveer 16 cm hoog en 14 cm breed. Met de LEGO Builder app kun je eenvoudig digitale bouwinstructies volgen die bij deze set horen.

Veilig en van hoge kwaliteit
LEGO DUPLO sets zijn vakkundig ontworpen om kinderen veerkracht en zelfvertrouwen bij te brengen en hun verbeelding te laten groeien terwijl ze creatief spelen. Het speelgoed voldoet aan strikte industrienormen, zodat het gemakkelijk door kleine vingertjes kan worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald kan worden. Veiligheid staat voorop bij LEGO, de stenen en onderdelen van DUPLO sets worden tot het uiterste geanalyseerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO DUPLO Stad Droomspeeltuin (10991) set is het perfecte speelgoed voor peuters. Het biedt urenlang speelplezier, stimuleert de ontwikkeling van sociale vaardigheden en helpt kinderen spelenderwijs te leren. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief verantwoord. Haal het buitenleven naar binnen en laat je kinderen genieten van de avonturen die ze kunnen beleven met deze geweldige speeltuinset. Bestel hem vandaag nog en laat de pret beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10507

Mijn eerste treinset

foto van lego set10600

Disney Pixar Cars™ klassieke race

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.