Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 3in1 Familiehuis 10994

Het LEGO DUPLO Stad 3in1 Familiehuis (10994) biedt eindeloos speelplezier voor peuters en ouders. Met 7 figuren kunnen kinderen rollenspel en sociale interactie ervaren. Het speelgoedhuis kan op 3 verschillende manieren worden gebouwd en stimuleert de creativiteit en bouwvaardigheden van kinderen. Het educatieve hulpmiddel helpt bij de ontwikkeling van peuters en is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Bestel vandaag nog en geniet samen van het speelplezier!

Waar is LEGO 3in1 Familiehuis 10994 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
218
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10994
lego insiders punten icoon
1050
punten

Welkom in het LEGO® DUPLO® Stad 3in1 Familiehuis (10994)! Dit fantastische speelgoedhuis zit boordevol leuke details en biedt eindeloos speelplezier voor peuters vanaf 3 jaar en hun ouders. Met de 7 meegeleverde figuren kunnen ouders en kinderen samen genieten van rollenspel en sociale interactie.

Dit is het ultieme huisje-boompje-beestje speelgoed voor jonge kinderen. Peuters kunnen allerlei routines voor het slapengaan naspelen, zoals tandenpoetsen en verhaaltjes vertellen in het gezellige stapelbed. Ze kunnen ook leren over gezonde voeding door de tomaatjes en worteltjes in de tuin te plukken. En in de keuken kunnen ze een heerlijke maaltijd bereiden voor het hele gezin. Maar dat is nog niet alles! In de garage staat een leuke bouwbare elektrische speelgoedauto die wordt 'opgeladen' door zonnepanelen. Met de Duwen en rijden-functie kunnen peuters urenlang spelen en hun verbeelding de vrije loop laten.

Het LEGO® DUPLO® Stad 3in1 Familiehuis kan op 3 verschillende manieren worden gebouwd. Peuters kunnen een groot huis van 3 verdiepingen bouwen, een hoog gebouw of 2 kleine woningen met een tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos en stimuleren de creativiteit en bouwvaardigheden van kinderen.

Maar dat is nog niet alles! Deze set wordt geleverd met 7 geweldige figuren: een moeder en vader, 3 kinderen, een kat en een hond. Hiermee kunnen peuters allerlei avonturen en situaties bedenken en spelen. Het is de perfecte manier om de sociale vaardigheden en emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Het LEGO® DUPLO® Stad 3in1 Familiehuis is niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een educatief hulpmiddel. Het stimuleert de creatieve, sociale en emotionele ontwikkeling van peuters, terwijl ze spelenderwijs leren. Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar, voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of feestdagen.

Met een hoogte van ca. 36 cm, een breedte van ca. 35 cm en een diepte van ca. 21 cm is dit model perfect voor kleine handjes. De bijgeleverde Duwen en rijden-auto is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. En als extraatje is er een verlichtingssteen in de vorm van een ster die peuters aan en uit kunnen zetten als het bedtijd is. Deze set bevat ook digitale bouwinstructies, die te vinden zijn in de LEGO® Builder app. Zo kunnen kinderen en ouders samen de set gemakkelijk en stap voor stap bouwen.

Bij LEGO® staat kwaliteit voorop. Alle LEGO® DUPLO® bouwspeelgoed voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, zodat kinderen veilig kunnen spelen. De stenen en onderdelen worden uitvoerig getest, zodat ze bestand zijn tegen allerlei avonturen.

Dus waar wacht je nog op? Stap binnen in het LEGO® DUPLO® Stad 3in1 Familiehuis en beleef eindeloos speelplezier met je kinderen. Stimuleer hun creativiteit, sociale vaardigheden en emotionele ontwikkeling met dit geweldige speelgoed. Bestel vandaag nog en maak van spelen een feest!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10815

Mijn eerste raket

foto van lego set10984

Biotuintje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.