Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO My First Duck 30673

Stap binnen in de levendige wereld van LEGO set 30673! Deze DUPLO set betovert jong en oud met een schattige eend en kleurrijke blokken. Laat je peuter creatief spelen, bouwen en nieuwe verhalen bedenken. Ideaal voor dierenliefhebbers en bevordert cognitieve ontwikkeling. Duik in avonturen met deze geweldige set! 🦆🧩

Waar is LEGO My First Duck 30673 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
7
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30673
lego insiders punten icoon
32
punten

Stap binnen in de levendige wereld van LEGO set 30673! Deze super leuke DUPLO set zal zowel jong en oud betoveren met zijn schattige eend en kleurrijke blokken.

Laat je peuter zijn creativiteit de vrije loop laten terwijl hij zijn eigen verhalen bedenkt voor de schattige eend. Zie hoe de eend vrolijk rondzwemt in zijn vijver, geniet van een smakelijke maaltijd of lekker uitrust in zijn nest. Met de grote DUPLO stenen is het bouwen en herbouwen van scènes een eitje (geen woordspeling bedoeld 😉 ).

Deze set is ideaal voor jonge kinderen die dol zijn op dieren en graag hun fijne motoriek ontwikkelen tijdens het spelen. De heldere kleuren en eenvoudige ontwerpen maken het eenvoudig voor peuters om te bouwen en urenlang plezier te beleven. Bovendien bevordert het spelen met DUPLO stenen ook de cognitieve ontwikkeling en creativiteit van je kleintje.

Breng deze schattige eendenwereld tot leven en creëer magische avonturen voor het hele gezin. Of je nu samen met je kind bouwt of gewoon wilt ontspannen en je innerlijke kind naar boven wilt halen, LEGO set 30673 is een geweldige toevoeging aan je collectie.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO DUPLO en laat je fantasie de vrije loop met deze verbazingwekkende set! Maak van elke dag een avontuur met de schattige eend en zijn levendige leefomgeving. Voor je het weet, zul je helemaal opgaan in het bouwen, spelen en creëren met LEGO set 30673. Veel plezier! 🦆🧩

Laatste update: 2024-02-17 10:33:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.