Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Programmeerexpres 45025

De LEGO Programmeerexpres (set 45025) is een veelzijdige LEGO DUPLO-set waarmee kleuters spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren.
De bijbehorende gratis app biedt kleuters vier verschillende gebieden om te onderzoeken: reizen, figuren, muziek en rekenen.
Met deze set ontwikkelen kleuters belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen, samenwerking en kritisch denken, terwijl ze ook leren programmeren.
De set bevat 234 LEGO DUPLO-stenen, een Push & Go-trein met verlichting en geluiden, en een kleursensor die samenwerkt met vijf actiestenen en twee wissels.
Er zijn ook lesmaterialen en een gratis app inbegrepen.
Of je nu een leerkracht bent of een thuisgebruiker, LEGO Education biedt educatieve oplossingen om kinderen te helpen leren en belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.
Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over deze set of andere LEGO Education-producten.

Waar is LEGO Programmeerexpres 45025 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 329.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
45025
lego insiders punten icoon
2325
punten

De LEGO Programmeerexpres is een fantastische manier voor kleuters om spelenderwijs kennis te maken met programmeren. Met deze veelzijdige LEGO DUPLO-set, gebaseerd op het traditionele treinthema, leren kinderen al op jonge leeftijd hoe ze verbindingen moeten leggen en verschillende aspecten van programmeren kunnen verkennen. Zo leren ze bijvoorbeeld hoe ze dingen en gebeurtenissen in een bepaalde volgorde moeten plaatsen, hoe herhaling werkt en hoe ze voorwaardelijk kunnen programmeren. Tegelijkertijd ontwikkelen ze probleemoplossende, sociale en emotionele vaardigheden en leren ze kritisch na te denken en samen te werken.

De kindvriendelijke en gratis optionele app biedt vier verschillende gebieden die kleuters kunnen gaan onderzoeken: reizen, figuren, muziek en rekenen. De manier waarop de actiestenen werken verschilt per thema-activiteit en de trein reageert op deze acties. De activiteiten hebben een open einde, zodat kinderen hun creativiteit kunnen gebruiken terwijl ze allerlei belangrijke vaardigheden oefenen die belangrijk zijn voor hun vroege ontwikkeling.

Bij reizen gaat het bijvoorbeeld om tags als bestemmingen, gebeurtenissen en taal in een volgorde plaatsen. Bij figuren leren ze over emotionele reacties, actie/reactie en sociale en emotionele ontwikkeling. Muziek gaat over het verkennen van melodie/instrumenten, in een volgorde plaatsen en herhalend geluid, terwijl bij rekenen de focus ligt op het toewijzen van waarden aan beweging en het verkennen van actie/reactie.

Met deze LEGO Education Programmeerexpres leren kleuters op een intuïtieve en leuke manier programmeren en ontwikkelen ze tegelijkertijd andere belangrijke 21e-eeuwse vaardigheden door middel van speels en eigenhandig leren met LEGO DUPLO-stenen.

Belangrijke leerdoelen voor het al op jonge leeftijd ontwikkelen van programmeer- en andere belangrijke 21e-eeuwse vaardigheden zijn onder andere:

- Beginselen van programmeren
- In een bepaalde volgorde plaatsen
- Herhaling
- Voorwaardelijk programmeren
- Taal en geletterdheid
- Samenwerking
- Probleemoplossing
- Expresideeën met digitale elementen

De set bevat 234 LEGO DUPLO-stenen en de belangrijkste onderdelen zijn een Push & Go-trein met verlichting en geluiden, motor, kleursensor die samenwerkt met vijf gekleurde actiestenen en twee wissels. Daarnaast bevat de set eenvoudige aan-de-slagmaterialen zoals een introductiegids, grote poster en zes bouwinspiratiekaarten om twaalf unieke modellen te bouwen. De handleiding voor leerkrachten omvat acht online lessen: vier lessen over het gebruik van de set zelf en vier lessen over het gebruik van de digitale app. Ook zijn er acht korte online videotutorials en wordt er een gratis optionele app voor iOS en Android meegeleverd.

Als je deze set gebruikt als leerkracht voor scholen of voor andere geaccrediteerde opleidingen, kun je op de website van LEGO Education meer informatie vinden over hoe je deze oplossingen kunt vinden en gebruiken om leerresultaten te leveren die zijn afgestemd op de lokale onderwijsvereisten, zoals opties op klassikale pakketten, aanbod voor professionele ontwikkeling en advies over klassikale oplossingen.

Ben je thuisgebruiker en op zoek naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden? LEGO Education wil je helpen! Kinderen hebben grote verbeeldingskracht, aangeboren nieuwsgierigheid en de behoefte om te onderzoeken en risico's te nemen. Met LEGO Education kunnen ze deze vaardigheden verder ontwikkelen. Praktijkgericht leren biedt een medium voor het bouwen van ideeën en modellen en tegelijkertijd worden belangrijke vaardigheden geoefend zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit.

LEGO Education is al meer dan 40 jaar actief in de ontwikkeling van educatieve oplossingen op basis van een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. Hun producten zijn geen speelgoed, het thuisgebruik van LEGO Education leermiddelen is bedoeld als een zeer lonende onderwijservaring die een aanvulling vormt op de lokaal beschikbare lesprogramma's. LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving. Neem contact op met de afdeling klantenservice als je vragen hebt over deze set of andere LEGO Education-producten.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 249.99 (13-07-2022) € 329.99 (01-01-2024) € 296.66

Ook aanbevolen:

foto van lego set10576

Dieren verzorgen

foto van lego set10815

Mijn eerste raket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.