Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Marktkraam 30416

De Marktkraam-set (30416) is perfect voor Lego-fans die graag een complete marktscène willen creëren.
Met een uitnodigende luifel en kraampjes vol lekkers, inclusief minifiguren voor spannende marktavonturen.
Deze set is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan gecombineerd worden met andere Lego-sets.
Bestel de Marktkraam-set vandaag nog op onze website voor een dag vol avontuur en plezier.

Waar is LEGO Marktkraam 30416 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
54
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30416
lego insiders punten icoon
30
punten

Welkom op de gezelligste markt van Lego-stad! Hier vind je alles wat je nodig hebt: verse groenten, fruit, brood en allerlei lekkers om van te genieten. Onze Marktkraam-set (30416) is perfect voor iedereen die graag de straten van Lego-stad op wil gaan en een beetje avontuur wil beleven.

De Marktkraam-set bevat alles wat je nodig hebt om een echte marktkraam neer te zetten. Van de uitnodigende luifel tot de kraampjes vol lekkers, deze set heeft alles om een complete marktscène te creëren. Er zijn zelfs minifiguren inbegrepen, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met het spelen van spannende marktavonturen.

De Marktkraam-set is perfect voor jong en oud. Voor kinderen is de set een geweldige manier om hun creativiteit te ontwikkelen en hun verbeelding de vrije loop te laten. Voor volwassenen is de set een geweldige manier om te ontspannen en een beetje tijd te nemen om te spelen en te genieten van de Lego-stad.

Of je nu een doorgewinterde Lego-fan bent of net begint met bouwen, de Marktkraam-set is de perfecte manier om wat extra pit toe te voegen aan je collectie. Je kunt de set zelfs combineren met andere Lego-sets om nog grotere en spannendere marktscènes te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de Marktkraam van Lego en geniet van een dag vol avontuur en plezier. De set is gemakkelijk en snel te bestellen op onze website en wordt snel bij je thuis bezorgd. Aarzel niet en bestel vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.95 (24-05-2023) € 3.95 (24-05-2023) € 3.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41726

Kampeervakantie

foto van lego set41312

Heartlake sporthal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.