Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Space Hoverbike & NASA Mars Rover Perseverance 30663

Stap in de ruimte met LEGO City set 30663! De set bevat een hoverbike, ruimtecrew minifiguur en ruimtekristallen voor eindeloos speelplezier. Bedenk en beleef je eigen avonturen, stimuleer creativiteit en fijne motoriek. Perfect cadeau voor avontuurlijke jongeren en volwassenen. Verken de ruimte en bouw je eigen ruimte-universum!

Waar is LEGO Space Hoverbike & NASA Mars Rover Perseverance 30663 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
46
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30663
lego insiders punten icoon
32
punten

Stap in de ruimte en laat je fantasie de vrije loop met deze te gekke LEGO® City speelset! Deze set bevat een futuristische hoverbike, een ruimtecrew minifiguur en 2 ruimtekristallen voor eindeloos speelplezier.

Wordt jij de volgende astronaut die de ruimte verkent? Met deze set kan je je eigen avonturen bedenken en beleven. Klim op de hoverbike en race door de ruimte, op zoek naar verborgen schatten en geheimen. De ruimtecrew minifiguur staat klaar om je te vergezellen op je missie en samen kunnen jullie de ruimtekristallen veilig stellen.

Het bouwen van deze set is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Het stimuleert de creativiteit en de fijne motoriek, en laat je kennismaken met de wereld van ruimteverkenning. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ontdek de grenzeloze ruimte samen met LEGO® City.

Deze LEGO® City speelset is het perfecte cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die van avontuur houden. Breng de ruimte tot leven in je eigen kamer en maak van elke dag een nieuwe ontdekkingsreis. Verzamel alle LEGO® City sets en bouw je eigen ruimte-universum.

Ga op avontuur, verleg grenzen en ontdek de magie van de ruimte met LEGO® City set 30663. Ben jij er klaar voor?

Laatste update: 2024-08-02 12:03:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.