Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends egelopbergplek om zelf te bouwen 40171

Bouw je eigen schattige egelfiguur met de LEGO Friends egelopbergplek! Deze set bevat meer dan 240 onderdelen en biedt eindeloze bouwmogelijkheden.
Deze egelopbergplek is zowel decoratief als functioneel, ideaal om al je kleine spulletjes in op te bergen.
Met een compact formaat is hij handig om overal mee naartoe te nemen.
Personaliseer en geniet van het bouwen en opbergen met LEGO Friends.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO LEGO® Friends egelopbergplek om zelf te bouwen 40171 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
249
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40171
lego insiders punten icoon
97
punten

Bouw je eigen schattige egelfiguur met de LEGO® Friends egelopbergplek! Deze set bevat meer dan 240 onderdelen en biedt je eindeloze bouwmogelijkheden. Voeg een grote blauw-roze strik toe voor extra decoratie, of laat de strik weg als je dat liever hebt. Wanneer je de bovenkant van de egel verwijdert, heb je toegang tot een handig opbergvak waarin je al je kleine spulletjes kunt opbergen en bewaren.

De egelopbergplek ziet er precies zo uit als de kleine egelfiguren uit de LEGO® Friends sets, alleen is deze versie groter en perfect om in je slaapkamer, studeerkamer of speelkamer te zetten. Met zijn schattige gezichtje en levendige kleuren is deze egelopbergplek ook een geweldig decoratief item.

Met een hoogte van ca. 7 cm, een breedte van 11 cm en een diepte van 9 cm past deze egelopbergplek perfect op je plank, bureau of nachtkastje. Je kunt hem ook meenemen waar je maar wilt, want hij is compact genoeg om in je handtas of rugzak te passen.

Creëer je eigen unieke egelopbergplek en voel de voldoening van het bouwen van iets moois en functioneels. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van de egelopbergplek een persoonlijk kunstwerkje. Je kunt hem ook aanpassen aan je smaak door bijvoorbeeld andere kleuren of accessoires toe te voegen.

De LEGO® Friends egelopbergplek is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens heel handig om te gebruiken. Je kunt er van alles in opbergen, zoals sieraden, pennen, notities, munten en nog veel meer. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet meer te zoeken naar wat je nodig hebt.

Met zijn schattige, speelse en praktische design is de LEGO® Friends egelopbergplek het perfecte cadeautje voor jong en oud. Of je nu een LEGO® fan bent of niet, deze egelopbergplek zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Bestel hem vandaag nog en ervaar het plezier van het bouwen en opbergen met LEGO® Friends.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41358

Mia's hartvormige doos

foto van lego set41322

Wintersport ijsbaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.