Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Oefenzaal 41004

De LEGO Friends set 41004 - Oefenzaal is perfect voor balletliefhebbers.
Met een ballethoek, podium en accessoires kunnen kinderen en volwassenen balletvoorstellingen en concerten geven.
De set stimuleert creativiteit en handvaardigheid.
De set is compatibel met andere LEGO sets en wordt geleverd met een speciaal minipoppetje.
De afmetingen zijn 12cm x 13cm x 17cm.
Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Oefenzaal 41004 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
198
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41004
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de magische wereld van LEGO Friends! Hier draait alles om vriendschap, avontuur en creativiteit. En met de LEGO set 41004 - Oefenzaal maak je van elke dag een showstopping performance. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen balletvoorstellingen met Stephanie, het speciale minipoppetje dat bij deze set is inbegrepen.

De oefenzaal komt met alle benodigdheden die een echte danser nodig heeft. Er is een ballethoek met spiegel en barre, een draaibaar podium met luidsprekers, keyboard en schijnwerpers. Maar ook accessoires als een parfumflesje, bloemenvaas, drinkglas, gitaar, borstel, microfoon en kroon om het helemaal af te maken. En het beste van alles? De make-up tafel heeft laatjes die je kunt openen.

Dit is niet alleen een speelset, maar ook een leuke manier om creativiteit en handvaardigheid te stimuleren. De LEGO Friends elementen passen bij alle andere LEGO sets, dus er zijn oneindig veel mogelijkheden om te bouwen en te combineren. Verzamel alle LEGO Friends sets voor een wereld vol plezier.

Met de Oefenzaal set kun je je verbeelding de vrije loop laten en de beste balletvoorstellingen en concerten geven. Het podium kan worden gebruikt om te repeteren en op te treden. En het beste van alles? Dit is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen zich urenlang vermaken met deze set.

Als je echt wilt pronken met je LEGO Friends sets, verzamel dan alle minipoppetjes en accessoires om je eigen vriendengroep te creëren. Verander de outfits van de poppetjes en maak ze helemaal eigen.

De afmetingen van deze set zijn 12cm hoog, 13cm breed en 17cm lang, dus hij past perfect op bijna elke oppervlakte. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef uren bouw- en speelplezier met de LEGO Friends Oefenzaal set.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een kind (of jezelf!), deze set zal zeker indruk maken. En met de mogelijkheid om deze tekst te vinden dankzij SEO, weet je zeker dat je de beste LEGO Friends set hebt gevonden. Bestel hem vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41321

Wintersport terreinwagen

foto van lego set41665

Stephanie‘s kattenkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.