Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Dierensalon 41007

Maak kennis met Heartlake Dierensalon, dé plek voor huisdieren.
Met Emma en Joanna verwelkom je klanten en geef je de dieren de beste zorg.
Inclusief accessoires zoals trimtafel, hondenbad en kapartikelen.
Combineer met andere LEGO Friends sets voor meer speelplezier.
Bestel nu en geef je collectie een extra dimensie!

Waar is LEGO Heartlake Dierensalon 41007 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
242
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41007
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO set die je hart zal doen smelten! Maak kennis met Heartlake Dierensalon, dé plek voor jouw huisdieren en die van je vrienden en familie. Met deze set krijg je de beschikking over alles wat je nodig hebt om jouw eigen dierensalon te runnen en je eigen fantasie de vrije loop te laten.
Met de minipoppetjes, Emma en Joanna, bezit je twee gedreven avonturiers die jou maar al te graag komen helpen bij je salon. Gezamenlijk zullen jullie de klanten en hun trouwe viervoeters verwelkomen en ze de beste zorg en aandacht bieden. De dieren zullen zich helemaal thuis voelen in de Heartlake Dierensalon.

Net als in het echte leven kunnen de harige vrienden bij je terecht voor het nodige knip- en waswerk. Laat de trimtafel draaien en gebruik de vele accessoires die bij de set inbegrepen zijn. Was de dieren met het hondenbad en geef ze daarna een goede kopbeurt met kapartikelen van de salon. Bovendien zijn er ook vogelhuisjes, drinkbakken en dieren- en voedselpakketten om de winkel aan te kleden en dat extra stukje sfeer te geven.

Het geheel is voorzien van veel paarse haaraccessoires, die de trimbeurt nog verfijnder maken. Naast dat alles kun je je eigen creativiteit laten vloeien en de salon inrichten zoals jij dat wilt. LEGO Friends-elementen passen bij alle andere LEGO stenen, dus je kunt de salon eindeloos aanpassen en uitbreiden.

De Heartlake Dierensalon set mag niet ontbreken in jouw LEGO Friends collectie. Combineer de set met andere LEGO Friends arrangementen voor nog meer speelplezier. Maak kennis met de andere sets uit de serie en creëer met jouw vrienden een wereld vol avontuur, vriendschap en liefde voor dieren.

Met Heartlake Dierensalon kun je de beste zorg bieden aan alle dieren en hen de aandacht geven die zij verdienen. Jouw fantasie is de enige limiet! Laat je creativiteit de vrije loop en vergezel Emma en Joanna in een wereld vol LEGO Friends speelplezier.

Bestel de set nu en geef jouw LEGO Friends collectie een extra dimensie. Met haar afmetingen van 12cm hoog, 13cm breed en 22cm lang past deze dierensalon perfect in jouw LEGO Friends wereld.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41425

Olivia‘s bloementuin

foto van lego set41446

Heartlake City dierenkliniek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.