Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake zwembad 41008

Met LEGO Friends set 41008, het Heartlake zwembad, kun je genieten van een zomerse dag met vrienden en familie.
De set bevat een groot zwembad, een duikplank, een jacuzzi en een waterglijbaan.
Daarnaast zijn er accessoires zoals een kleedkamer, een toilet, strandstoelen en een snackbar.
De set is combineerbaar met andere LEGO Friends sets en biedt eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Koop nu en geniet van de zon!

Waar is LEGO Heartlake zwembad 41008 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
423
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41008
lego insiders punten icoon
0
punten

Dompel jezelf onder in het plezier van het Heartlake zwembad van LEGO Friends! Met deze set krijg je een perfecte plek om je vrienden en familie uit te nodigen en samen te genieten van een zomerse dag. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een ​​cool zwemfeest te organiseren!

De set bevat twee schattige minipoppetjes, Andrea en Isabella, die gekleed zijn in hun zwemkleding en klaar zijn om te gaan zwemmen. De set heeft een groot zwembad, een duikplank, een jacuzzi en een gave waterglijbaan. De waterglijbaan is het hoogtepunt van het zwembad waar je met grote snelheid naar beneden kan glijden en spetters kan maken.

Daarnaast is er een kleedkamer en een toilet met dubbele deuren, douche, strandstoelen, luidsprekers, palmbladeren, basketbalnet, bal, snackbar, cafétafel met parasol en stoelen. Met zoveel accessoires kan je jouw eigen zwemparadijs maken. Zo kan je jezelf en je vrienden voorzien van ijsjes, drankjes en snacks bij de snackbar.

Klim de ladder op om de glijbaan te proberen of ontspan in de jacuzzi na een intensieve zwemsessie. Met de basketbal kan je een potje basketbal spelen in het zwembad. Er zijn genoeg strandstoelen om lekker op te luieren na al dat spelen en genieten van de zon. Met deze set zijn er eindeloze mogelijkheden om een fantastisch zwembadfeest te organiseren.

De afmetingen van het Heartlake zwembad zijn 8cm hoog, 18cm breed en 35cm lang. De set kan worden gecombineerd met andere LEGO® Friends sets voor nog meer speelplezier. LEGO® Friends elementen passen bij alle andere LEGO stenen, dus je kunt je fantasie de vrije loop laten en je eigen creaties bouwen.

Verzamel alle LEGO Friends sets en krijg een wereld vol LEGO Friends speelplezier. LEGO minipoppetjes zijn figuurtjes die speciaal zijn ontwikkeld voor de LEGO Friends productserie. Ze zijn customiseerbaar en kunnen op allerlei manieren worden gecombineerd. De set bevat accessoires zoals een haarstrik en een zwemtas die de minipoppetjes nog persoonlijker maken.

Koop nu de LEGO Friends Heartlake zwembadset en beleef eindeloos plezier in de zon! Geschikt voor fans van 6 jaar en ouder.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41707

Bomenplantwagen

foto van lego set41318

Heartlake ziekenhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.