Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's sportwagen 41013

De LEGO Friends set 41013 Emma's sportwagen is de ideale mix van plezier, creativiteit en uitdaging.
Met een gestroomlijnd roze en paars design en accessoires zoals een picknicktafel, een verkeersbord en een camera, zorgt deze set voor urenlang speelplezier.
Combineerbaar met andere LEGO Friends sets.
Bestel nu en ontdek waarom LEGO Friends zo populair is!

Waar is LEGO Emma's sportwagen 41013 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
159
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41013
lego insiders punten icoon
0
punten

Treed binnen in het kleurrijke en speelse universum van LEGO Friends en ontdek Emma's sportwagen, de meest trendy wagen van het dorp! Deze set is speciaal ontworpen voor de jongeren en volwassenen die houden van een uitdaging en graag creatief bezig zijn.

Laat je verleiden door het gestroomlijnde roze en paarse design van Emma's sportwagen en ontdek de ware kracht van deze bolide. Met echt rubberen banden, een transparante voorruit en een opvallende uitstraling laat deze wagen al je vrienden en familie versteld staan.

Maak je dag perfect met alle accessoires die bij deze set zitten: een gezellige picknicktafel met bankjes, een heerlijke sandwich, een wegenkaart om je avontuur te plannen, een tas om al je spullen in te bewaren, een verkeersbord om de weg te wijzen en een toffe camera om de beste momenten vast te leggen. Emma's kat komt ook gezellig mee op avontuur!

Dankzij de LEGO Friends elementen is er geen enkele beperking in de bouwmogelijkheden. De sets zijn volledig combineerbaar met alle LEGO stenen, zodat je oneindig veel creaties kan bouwen en je fantasie de vrije loop kan laten. Verzamel alle LEGO Friends sets en beleef eindeloos speelplezier.

De minipoppetjes van LEGO Friends zijn speciaal ontwikkeld voor deze productserie en kunnen op allerlei manieren gecombineerd en aangepast worden naar jouw eigen smaak. Emma, het minipoppetje dat bij deze set hoort, is echt een trendsetter met haar funky kleding en coole persoonlijkheid.

De afmetingen van Emma's sportwagen zijn perfect om overal mee naartoe te nemen: de wagen is 6 cm hoog, 21 cm lang en 6 cm breed. Bouw de sportwagen helemaal zelf en laat je creativiteit de vrije loop. Of misschien is deze set wel het perfecte cadeau voor die creatieve vriend of familielid die van kleurrijke en speelse bouwprojecten houdt.

Kortom, LEGO Friends set 41013 Emma's sportwagen is de ideale mix van plezier, creativiteit en uitdaging. Beleef uren speelplezier met deze set en ontdek het kleurrijke universum van LEGO Friends! Verzamel ze allemaal en ontdek nog meer LEGO Friends avonturen. Bestel nu deze set en ervaar zelf waarom LEGO Friends zo populair is!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41352

De grote racedag

foto van lego set41747

Heartlake City Gemeenschappelijke keuken

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.