Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dolfijn cruiser 41015

De LEGO Friends Dolfijn Cruiser is een leuke set met een boot waarop je avonturen kunt beleven op de open zee.
Met een waterglijbaan, een bovendek om van de zon te genieten, een kombuis, een slaapkamer, een badkamer, een jetski en waterski's is er genoeg om te ontdekken.
Verzamel alle LEGO Friends sets voor nog meer speelplezier.
Deze set kan ook gecombineerd worden met andere LEGO stenen.
De Dolfijn Cruiser is 17 cm hoog, 38 cm lang en 19 cm breed.

Waar is LEGO Dolfijn cruiser 41015 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
612
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41015
lego insiders punten icoon
0
punten

Ahoy, mateys! Wil jij graag de golven trotseren en op avontuur gaan op een prachtige boot? Dan is de LEGO Friends Dolfijn Cruiser precies wat jij zoekt! Met deze geweldige set, inclusief maar liefst drie minipoppetjes, kan jij samen met je vrienden op ontdekkingstocht gaan op de open zee.

Ontdek alle prachtige features van de Dolfijn Cruiser, zoals de spannende waterglijbaan, het bovendek waar je van het zonnetje kan genieten, de kombuis om heerlijk eten te bereiden, en zelfs een slaapkamer met twee heerlijke bedden waar je 's nachts kan wegdromen van alle avonturen. En als je in de ochtend wakker wordt, kan je meteen een verfrissende douche nemen in de prachtige badkamer.

Maar dat is nog niet alles - de Dolfijn Cruiser heeft zelfs een jetski en waterski's om lekker mee te spelen in het water! En als je op zoek wilt gaan naar dolfijnen, kan je gebruik maken van de speciale dolfijn sonar. En als je dan eenmaal genoeg avonturen hebt beleefd, kan je heerlijk ontspannen met een drankje op het voordek met bar en luie stoelen.

Deze LEGO set bevat alles wat je nodig hebt voor een geweldig avontuur op de open zee. Verzamel alle LEGO Friends sets om een wereld vol speelplezier te creëren en customize de minipoppetjes op allerlei manieren. En het mooiste van alles is: LEGO Friends elementen passen bij alle andere LEGO stenen, dus je kan ze ook gebruiken in andere bouwwerken en creaties.

Met afmetingen van 17 cm hoog, 38 cm lang en 19 cm breed is de Dolfijn Cruiser de perfecte maat om mee te spelen en tentoon te stellen. Dus gooi de trossen los en ga samen met Mia, Maya en Andrew op avontuur op de Dolfijn Cruiser! De zee wacht op jou.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (25-05-2023) € 99.95 (25-05-2023) € 99.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41711

Emma’s kunstschool

foto van lego set42603

Astronomisch kampeervoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.