Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eerste Hulp Junglebike 41032

Met de LEGO Friends Eerste Hulp Junglebike set kun je Emma helpen bij een spannende reddingsmissie in de jungle.
De set bevat een junglemotor met zijspan, een geheimzinnige grot, een palmboom en een voorraadkamer.
Help Emma het aapje te beschermen tegen wilde dieren en vallende rotsen.
De set bevat een Emma minipoppetje, accessoires en is te combineren met andere LEGO Friends junglesets.
Bestel deze set snel voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Eerste Hulp Junglebike 41032 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
156
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41032
lego insiders punten icoon
0
punten

Hey daar avonturier! Ben jij klaar om op een spannende reddingsmissie te gaan? Pak dan snel de LEGO Friends Eerste Hulp Junglebike set en breng samen met Emma haar kleine vriendje in veiligheid.

Deze set bevat een geweldige eerstehulp junglemotor met een afkoppelbaar zijspan, een geheimzinnige grot, een prachtige palmboom en een voorraadkamer die vol zit met handige spulletjes. Ontdek samen met Emma de jungle en help haar het aapje te beschermen tegen wilde dieren en vallende rotsen. Gelukkig staat Emma altijd klaar met haar dokterstas en injectiespuit om het aapje te beschermen en te verzorgen.

Laat de aap lekker spelen op de boomtak terwijl jij de grot onderzoekt. Wanneer de vallende rotsen geactiveerd worden, komt het aapje in gevaar en zit hij gevangen in de grot. Gebruik snel de schep om hem te bevrijden en zet hem samen met Emma achterop de motor om hem in veiligheid te brengen.

De eerstehulp junglemotor met zijspan is 3 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed. De grot is 7 cm hoog, 5 cm breed en 3 cm diep en de boom is 7 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep. Combineer deze set met alle andere LEGO Friends junglesets voor nog meer avonturen met het redden van dieren in nood.

Deze fantastische set bevat een Emma minipoppetje en een schattig aapje, samen met accessoires zoals een walkietalkie, helm, schep, dokterstas, injectiespuit, banaan, paddenstoel, planten en een bloem. Ga samen met Emma op avontuur en ontdek alle spannende geheimen van de jungle.

Kortom, deze LEGO Friends Eerste Hulp Junglebike set is de perfecte aanvulling op jouw LEGO Friends collectie. Met deze set kan jij je fantasie de vrije loop laten en de meest spannende junglemissies beleven. Bestel deze set snel en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41424

Jungle reddingsbasis

foto van lego set41438

Emma's junglespeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.