Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake satellietwagen 41056

Met de LEGO set 41056 Heartlake Satellietwagen kan je je eigen nieuwsuitzending maken.
De set wordt geleverd met minipoppetjes Emma en Andrew, een satellietwagen, nieuwsdesk en accessoires zoals een nieuwscamera en make-up.
De set is makkelijk te bouwen en compatibel met andere LEGO Friends sets.
Bestel vandaag nog en start met het creëren van je eigen nieuws!

Waar is LEGO Heartlake satellietwagen 41056 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
278
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41056
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO set 41056 Heartlake Satellietwagen is een must-have voor alle jonge en volwassen fans van LEGO Friends. Deze vrolijk gekleurde set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen nieuwsuitzending te maken, inclusief een Heartlake satellietwagen en een nieuwsdesk. De set wordt geleverd met Emma en Andrew minipoppetjes, die klaar zijn om de wereld te vertellen wat er gaande is.

De Heartlake satellietwagen is uitgerust met alles wat je nodig hebt om op locatie te gaan. De bestuurdersstoel biedt de perfecte positie om de wagen te besturen en met de montage ruimte kun je de video's klaarmaken voor uitzending. En wat zou een nieuwsuitzending zijn zonder een make-uptafel? De wagen heeft alles wat je nodig hebt om Emma er op haar best uit te laten zien.

De nieuwsdesk is ook een belangrijk onderdeel van deze set. De desk heeft een microfoon waarmee je stem kristalhelder te horen is en een TV-sticker om het geheel compleet te maken. Zo kun je de kijkers overal ter wereld op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Maar er is meer! Deze set bevat ook Mia's make-upaccessoires, een nieuwscamera en de winnende cake. Met de make-upaccessoires kunnen Emma en Andrew er tiptop uitzien voor het grote moment. Met de nieuwscamera kun je elk beeld vastleggen en met de winnende cake kun je jezelf en je collega's belonen voor hun harde werk!

De bouw- en speelervaring van deze set is eenvoudig en plezierig. De instructies zijn makkelijk te volgen en de set is volledig compatibel met andere LEGO Friends sets, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen. Met deze set kun je stories verzinnen van over de hele wereld, van breaking news tot entertainmentprogramma's.

Kortom, de LEGO set 41056 Heartlake Satellietwagen is de perfecte manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van nieuwsreportages. Of je nu een jonge fan bent van LEGO Friends, of een volwassene die zoekt naar een leuke en schattige manier om even te ontspannen, deze set biedt urenlang speelplezier. Bestel vandaag nog en begin met het creëren van je eigen nieuws.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41687

Magische kermiskraampjes

foto van lego set41321

Wintersport terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.