Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake paardenshow 41057

Samenvatting LEGO set 41057: De Heartlake paardenshow-set bevat alles om je eigen paardenshow te organiseren.
Bouw paardenstallen, hindernissen en een winnaarspodium.
Met minipoppetjes van Stephanie en Robert, twee prachtige paarden en accessoires.
Perfect voor jongeren en volwassenen die van paarden en competitie houden.
Inclusief prijswinnende rozetten en trofeeën.
Te vinden op verschillende online platforms.

Waar is LEGO Heartlake paardenshow 41057 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
355
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41057
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de Heartlake paardenshow van LEGO! Maak je klaar om de mooiste paarden en de getalenteerde ruiters van Heartlake City te zien schitteren in deze hoge-sprongen competitie!

Deze LEGO set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen paardenshow te organiseren. Met de minipoppetjes van Stephanie en Robert en twee prachtige paarden, kan je je eigen winnende team samenstellen.

Bouw twee paardenstallen met openende deuren, een verzorgingsplek en twee mooie hindernissen die de paarden moeten overwinnen. Volg je vorderingen op het scorebord en speel de rol van de jury door de prijswinnende rozetten uit te reiken.

Zet het paard in zijn stal terwijl hij op zijn beurt wacht en ga dan voor de overwinning op het winnaarspodium! Dit podium is 13 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep en geeft de winnaars de perfecte plek om te poseren voor de foto's.

De paardenstal is 6 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep, met genoeg ruimte voor de paarden om te rusten en zich voor te bereiden op de wedstrijd. De verzorgingsplek is 5 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep, waardoor de paarden fris en verzorgd blijven.

De jurytafel is 4 cm breed, 3 cm diep en net geen 2 cm hoog, en is de perfecte plek voor de juryleden om hun notities bij te houden en de scores te berekenen. De hindernis is 6 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep en zal de paarden en ruiters uitdagen om hun beste beentje voor te zetten.

De Heartlake paardenshow-set bevat ook accessoires zoals trofeeën voor de winnaars en andere leuke extraatjes om je paardenshow helemaal af te maken!

Kom en beleef het plezier van de Heartlake paardenshow met deze geweldige LEGO set! Perfect voor jongeren en volwassenen die van paarden en competitie houden. En met onze aandacht voor SEO, kan je er zeker van zijn dat je dit geweldige speelgoed overal online kan vinden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41101

Heartlake Hotel

foto van lego set41392

Glamping in de natuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.