Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake winkelcentrum 41058

De LEGO-set 41058 Heartlake Winkelcentrum is perfect voor liefhebbers van winkelen, mode, sport en beauty.
Het bevat 4 minifiguren, een cabriolet-auto, bruidswinkel, sportwinkel, schoonheidssalon en pizzakraam.
Maak jouw Heartlake Winkelcentrum compleet en bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Heartlake winkelcentrum 41058 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 94.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1120
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41058
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in het bruisende Heartlake Winkelcentrum, waar het altijd gezellig druk is! Hier vindt iedereen wat hij zoekt, of je nu een sportieve thrillseeker bent, of juist op zoek bent naar de perfecte outfit en beauty-behandeling voor een speciale gelegenheid.

Dit winkelcentrum heeft het allemaal: van de nieuwste sportuitrusting en trendy kleding, tot de meest luxueuze beauty-behandelingen en heerlijk Italiaans eten. En als je even wilt ontspannen, dan is er altijd de eethoek met een prachtige fontein om bij tot rust te komen.

Kom binnen door de draaideur en bewonder de prachtige centrale hal met de verschillende winkels. Breng een bezoek aan de bruidswinkel, waar je de meest prachtige bruiloft outfit kan vinden en daarbij nog accessoires zoals een ring en tiara voor de finishing touch!

Maar ook voor de sportliefhebbers is er genoeg te vinden. Bezoek de sportwinkel, waar je alles kunt vinden: van basketbal, fietsen, snowboarden tot aan gewichten. Zelfs als je van zwemmen houdt, vind je hier zwemvliezen en de mooiste rasp.

Ben je opzoek naar de nieuwste modetrends? Breng dan een bezoek aan de trendy kledingwinkels en scoor hier jouw nieuwste outfit. Na het shoppen kun je relaxen in de schoonheidssalon en laat je verwennen met de nieuwste beauty behandelingen en haarproducten, terwijl Emma en Lady je nog even extra in de watten leggen.

Zelfs de innerlijke mens wordt in het Heartlake Winkelcentrum niet vergeten. Geniet van de heerlijkste Italiaanse pizza bij de pizzakraam of een snelle hap bij het fastfood loket. Hier kun je genieten van een heerlijke sandwich, friet of barbecue en saus naar keuze.

Sluit je dag af met een bezoek aan de fotocabine en bewaar een mooie herinnering aan je bezoek aan het winkelcentrum. Maar ook voor de muziekliefhebbers hebben wij een DJ mixtafel klaarstaan met twee luidsprekers en een catwalk.

Deze set bevat 4 mini-poppetjes: Stephanie, Emma, Sophie en DJ Julian met elk hun eigen unieke stijl en uitstraling. Ook Emma's trouwe viervoeter Lady is van de partij! En het beste van alles? De cabriolet-auto met een bagageruimte die gemakkelijk open kan, om al jouw nieuwe aanwinsten gemakkelijk mee te nemen.

De set bevat ook 2 palmbomen, bloempotten, een overzichtskaart en folder, een naambord en catwalk. Bovendien kun je de entreehal openen, zodat je nog meer ruimte hebt om te spelen. En met de doorzichtige draaideur laat je jouw mini-poppetjes gemakkelijk naar binnen.

Kortom, het Heartlake Winkelcentrum is de perfecte plek voor een dagje uit met vrienden en familie! Dus verzin jouw eigen inrichting en maak dit winkelcentrum nog mooier. Mis deze fantastische LEGO-set niet en plaats hem vandaag nog in jouw winkelmandje!

SEO Tip: LEGO® set 41058 Heartlake Winkelcentrum is de perfecte speelgoed set voor jongeren en volwassenen die van winkelen, mode, sport en beauty houden. De set bevat 4 unieke minifiguren, een cabriolet-auto, bruidswinkel en sportwinkel, een schoonheidssalon en pizzakraam. Maak jouw LEGO® Heartlake Winkelcentrum vandaag nog compleet en bestel deze set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 94.95 (25-05-2023) € 94.95 (25-05-2023) € 94.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41360

Emma's mobiele dierenkliniek

foto van lego set41353

LEGO® Friends adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.