Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungleboom schuilplaats 41059

De LEGO Friends Jungleboom Schuilplaats set is ideaal voor avontuurlijke kinderen en volwassenen.
Bouw een boomhuis voor dieren en ontdek de jungle met Mia en haar team.
Deze set bevat een dierenverblijf met 3 verdiepingen, accessoires en verschillende dieren.
Stimuleer de fantasie en motoriek van kinderen terwijl ze spelen en leren over de jungle en haar dieren.
Bestel nu met gratis verzending en snelle levering! Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Waar is LEGO Jungleboom schuilplaats 41059 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
320
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41059
lego insiders punten icoon
0
punten

Ontdek de jungle in LEGO® Friends stijl met de Jungleboom Schuilplaats set! Ga op avontuur met Mia en haar team en beleef urenlang speelplezier in de wildernis. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een boomhuis voor dieren te bouwen, inclusief een leeuwenwelp, een papegaai, een schildpad en een aap. Met Mia als jouw kapitein, ben jij de ontdekker van de wilde jungle.

De Jungleboom Schuilplaats set bestaat uit een dierenverblijf met 3 verdiepingen, een vogelhuis, een laboratorium, een slaapkamer en een omheining met vijver. Daarnaast krijg je een heleboel accessoires, waaronder een camera, walkietalkie, microscoop, computer, verrekijker, tafel met krukjes, bed, rugzak, vlag, emmer water, ladder, appel, banaan, biscuit, bladeren, kippenpoot en een bot. Mia kan langs de liaan omhoog klauteren naar verschillende delen van het verblijf en het aapje glijdt langs de liaan omlaag, direct in de emmer water.

Onderzoek jungleplanten en -dieren in het laboratorium en help de dieren in de omheining om te drinken uit de vijver. Het boomhuis is indrukwekkend hoog, namelijk 18 cm hoog, 13 cm breed en 7 cm diep. Het vogelhuis is 4 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm lang en het laboratorium is 3 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm diep. Combineer deze set met de andere LEGO® Friends junglesets voor nog meer avonturen met het redden van dieren in nood.

De Jungleboom Schuilplaats set is ideaal voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en creativiteit. Door het bouwen van de verschillende onderdelen en het spelen met de minifiguren en dieren, worden de fantasie en motoriek van kinderen gestimuleerd. Daarnaast is deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Kinderen leren namelijk over de jungle en de verschillende dieren die er leven. Een leuk en leerzaam cadeau voor verjaardagen en feestdagen.

Bestel nu de LEGO® Friends Jungleboom Schuilplaats set en ga op avontuur in de jungle! Bij iedere bestelling krijg je gratis verzending en een gegarandeerde levering binnen 1-2 werkdagen. Bovendien profiteer je van onze laagste prijs garantie en kun je veilig betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Heb je nog vragen over deze LEGO set of onze diensten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41720

Waterpark

foto van lego set41100

Heartlake Privéjet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.