Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dierenambulance 41086

De LEGO Friends dierenambulance (set 41086) is ideaal voor dierenliefhebbers en avonturiers.
Met deze set kun je diverse reddingsmissies uitvoeren en dieren in nood helpen.
De set bevat een draaibare ambulance met accessoires zoals een zuigfles en een brancard.
Het egeltje kan spelen op de mini-glijbaan.
Combineer deze set met de dierenkliniek set (41085) voor een complete medische wereld.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu en begin je reddingsmissies!

Waar is LEGO Dierenambulance 41086 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41086
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak kennis met de dierenambulance, de perfecte set voor dierenliefhebbers en avonturiers! Spring achter het stuur en rijd naar de plek waar een dier in nood verkeert. Wie weet komt er wel een oproep binnen over een jong egeltje dat uit de struik is gevallen. Emma weet meteen wat ze moet doen en gaat erop af. Ze controleert het egeltje op eventuele breuken en geeft hem iets te drinken uit de zuigfles. Vervolgens legt ze het egeltje op de brancard en tilt hem in de ambulance. Zo wordt het egeltje veilig naar de dierenkliniek gebracht waar hij verder kan worden verzorgd.

Met de dierenambulance set van LEGO Friends kun je de meest uiteenlopende reddingsmissies uitvoeren en dieren in nood helpen. Met de draaibare wielen rijd je gemakkelijk op ruig terrein en door smalle straatjes. De set bevat ook een mini-glijbaan waarop het egeltje speelt wanneer hij zich beter voelt. Het is geweldig om je eigen dierendokter te zijn en dit avontuur te beleven met de Emma minipoppetje en het schattige egeltje.

De dierenambulance set is inclusief alle accessoires die nodig zijn om het egeltje zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met de zuigfles kun je het egeltje hydrateren en de haarstrik zorgt ervoor dat Emma helemaal klaar is om op reddingsmissie te gaan. De brancard is gemakkelijk op te tillen en past perfect in de ambulance. Het is ongelooflijk alsof je een echte dierenarts bent, en je hebt veel plezier terwijl je speelt.

Bovendien kan de dierenambulance set gecombineerd worden met de dierenkliniek set (productnr. 41085) om gewonde dieren nog beter te kunnen verplegen en verzorgen. Het is perfect om een hele medische wereld te creëren voor de dieren die je helpt en te zien hoe de dieren elkaar steunen.

De LEGO Friends dierenambulance set is niet alleen leuk, maar ontwikkelt ook de creativiteit en verbeelding van kinderen. Het stimuleert ook kritisch denken en probleemoplossend vermogen door kinderen te leren hoe ze voor dieren kunnen zorgen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is perfect voor verjaardagscadeaus, feestelijke verrassingen en gewoon omdat het leuk is!

Kortom, de dierenambulance set van LEGO Friends is een must-have voor iedereen die van dieren houdt en avontuurlijk is ingesteld. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie en om de passie voor dieren te delen. Bestel vandaag nog en laat de reddingsmissies beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41701

Streetfoodmarkt

foto van lego set41740

Aliya's kamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.