Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Konijn met kleintjes 41087

Maak kennis met LEGO set 41087: Konijn met kleintjes.
Deze schattige set bevat een buitenren met een scharnierende hellingbaan, een deurtje, een drinkbakje en een groenteperk.
Verzorg de konijntjes met wortels en radijsjes, en speel met ze op de helling.
Combineer deze set met andere dierensets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en creëer jouw eigen LEGO Friends konijnenwereld!

Waar is LEGO Konijn met kleintjes 41087 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41087
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de allerschattigste set in de LEGO Friends collectie: Konijn met kleintjes (41087)! In deze set ontmoet je moederkonijn en haar twee schattige kleintjes. Samen beleven ze allerlei avonturen in hun buitenren in de tuin. Ben jij klaar om voor deze lieve konijntjes te zorgen?

De buitenren is voorzien van een scharnierende hellingbaan, een deurtje dat open kan, een drinkbakje en een groenteperk. Laat de jonge konijntjes lekker knabbelen aan wat wortels en radijsjes uit het groenteperk. Of geef ze wat extra voeding met de zuigfles zodat ze groot en sterk kunnen worden. Speel met ze op de scharnierende helling en zorg ervoor dat ze droog blijven als het regent.

Met deze set combineer je de spanning van het verzorgen van dieren en de creativiteit van het bouwen en experimenteren met LEGO. De buitenren is 3 cm hoog, 7 cm breed en 4 cm diep en past perfect bij andere sets om de belevenissen van de dieren uit te breiden. Combineer Konijn met kleintjes bijvoorbeeld met de Dierenkliniek (productnr. 41085) en de Dierenambulance (productnr. 41086).

De Konijn met kleintjes set wordt geleverd met verschillende leuke accessoires, waaronder een mandje, een zuigfles, een haarstrik en natuurlijk wortels en radijsjes. Je zult je nooit vervelen met deze set!

Dus waar wacht je nog op? Breng de schattigheid van het verzorgen van konijntjes naar jouw LEGO Friends wereld met Konijn met kleintjes. Of je nu jong of oud bent, deze set garandeert urenlang bouw- en speelplezier. Shop nu en maak kennis met het liefste konijnen gezin van LEGO Friends!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41710

Surfer strandplezier

foto van lego set41725

Strandbuggy plezier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.