Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Puppy training 41088



De LEGO set 41088 is perfect voor kinderen die dol zijn op dieren.
De set bevat een schattige puppy en verschillende accessoires, waaronder een wip, waterhindernis en hondenbedje.
Laat de puppy trainen en beloon haar met koekjes en een kluif.
Combineer de set met andere LEGO dieren voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Puppy training 41088 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
65
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41088
lego insiders punten icoon
0
punten

Oh nee, de kleine puppy heeft nog wat training nodig! Kom naar de hondentraining en laat haar oefenen voor de grote competities. Ze kan slalom-rennen tussen de kegels en tegen de wip oplopen om die te laten kantelen zodat ze er aan de andere kant weer vanaf kan komen. Na een lange sprint komt ze bij de waterhindernis aan. Het is tijd voor apporteren! Gooi de stok weg en wacht tot ze die terug komt brengen en geef haar dan iets te drinken en een lekker hapje als beloning.

Na al dat harde werk mag ze heerlijk uitrusten op het speciale hondenbedje en dromen over haar volgende training. De set wordt geleverd met een te schattig puppy-figuurtje dat je echt niet kunt weerstaan.

De set bevat ook een wip, waterhindernis, boom en hondenbedje en allerlei accessoires, waaronder kegels, stok, hondenkoekjes met doos, kluif, drinkbak, waterfles en zelfs een strik. Leer de puppy apporteren en laat haar allerlei andere knappe kunstjes doen. Laat de pup over de waterhindernis springen en over de wip rennen. Beloon haar met een hondenkoekje of een lekkere kluif.

De waterhindernis is 4 cm breed, 2 cm hoog en 1 cm diep en de wip is 3 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm lang. De set kan gecombineerd worden met de Dierenkliniek (productnr. 41085) en de Dierenambulance (productnr. 41086), voor een blije en gezonde pup.

En als je van nog meer schattige dieren houdt, is het toevoegen van Konijn met kleintjes (productnr. 41087) en Jong veulentje (productnr. 41089) aan je collectie een geweldig idee. Bouw je eigen speelwereld vol met allerlei soorten dieren en uren speelplezier.

Kortom, de Puppy Training set is een geweldige manier om te leren spelen en te genieten van de schattigste puppy die je ooit hebt gezien. Deze set is perfect om cadeau te geven aan een kind dat dol is op dieren en kan zorgen voor urenlang speelplezier. Bestel jouw set vandaag nog en begin met trainen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41058

Heartlake winkelcentrum

foto van lego set41759

Heartlake City Bus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.