Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia’s zwembad 41090

Maak het zomerdagen compleet met Olivia's zwembad set 41090 van LEGO.
De set bevat alles wat je nodig hebt, zoals een hartvormig zwembad, verstelbare glijbaan, parasol en tafel.
Olivia zelf is ook van de partij, samen met een schattige schildpad.
Combineer de set met Emma's huis voor nog meer plezier.
Bestel nu en geniet van een verfrissende zomerse oase met Olivia en haar vrienden in Heartlake City!

Waar is LEGO Olivia’s zwembad 41090 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
82
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41090
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in Heartlake City, waar de zon altijd schijnt en de zomer nooit eindigt! Op zoek naar verkoeling op een warme dag? Dan is er niets beter dan een verfrissende duik in Olivia’s zwembad! Maar voordat je in het water springt, zorg ervoor dat je jezelf insmeert met zonnebrandcrème om je huid te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon.

Ontspan op de drijvende zwemband en laat de zonnestralen je huid strelen terwijl je geniet van een heerlijk drankje. Of ga op avontuur op de verstelbare glijbaan met de schattige schildpad die op bezoek komt! Olivia heeft alles wat je nodig hebt om je zwembaddag tot een succes te maken: een tafeltje onder een parasol om van kersen te smullen en van je favoriete muziek te genieten op haar MP3-speler.

De set komt met alles wat je nodig hebt om Olivia’s zwembad tot leven te laten komen: een hartvormig zwembad, verstelbare glijbaan met trap, parasol, tafel en een drijvende zwemband. En natuurlijk mag Olivia zelf niet ontbreken! Met haar coole zonnebril en bloem in het haar is ze het perfecte minipoppetje om je zwembadavonturen compleet te maken. Maar dat is nog niet alles, want er is ook nog een schattige schildpad die je kan vergezellen tijdens het spelen op de glijbaan.

Of je nu alleen wilt ontspannen of met vrienden samen wilt komen voor een feestje, Olivia's zwembad is de perfecte plek om te genieten van de zomer! En je kunt nog verder bouwen aan je Heartlake City omdat deze set kan worden gecombineerd met Emma's huis voor nog meer plezier en creativiteit.

Moraal van het verhaal? Vergeet niet om deze zomer af te koelen en plezier te hebben met Olivia en haar vrienden in Heartlake City! Bestel vandaag nog jouw set en dompel jezelf onder in een zomerse oase van plezier en verfrissing!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41004

Oefenzaal

foto van lego set41341

Andrea's slaapkamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.