Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's sportwagen 41091

Ga op avontuur met Mia's sportwagen, tank bij het milieubewuste tankstation, was je auto schoon en repareer hem met het bijgeleverde gereedschap. De set bevat ook een tankstation en autowasplaats. Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen die van avontuur houden. Bestel nu en ontvang Mia minipoppetje inbegrepen. Veel speelplezier met LEGO set 41091 Mia's sportwagen!

Waar is LEGO Mia's sportwagen 41091 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
187
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41091
lego insiders punten icoon
0
punten

Wil jij net zo sportief en trendy zijn als Heartlake City's eigen Mia? Ga dan op pad met Mia's blauwe sportwagen! Want wie wil er nu niet rondrijden in een prachtige auto op een mooie dag? Vul de tank met eco-brandstof bij het milieubewuste tankstation, zodat je zorgeloos kunt genieten van je rit. Sleutel daarna aan je auto met het bijgeleverde gereedschap en was hem goed schoon, zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Ga op avontuur en kijk eens wie je vriendinnen onderweg tegenkomt. Leg de handtas van Mia in de kofferbak en laat haar genieten van de wind die door haar haren waait. Neem haar ook eens mee naar het tankstation en laat haar tanken met de buigzame slang. Of repareer de auto op de sleutelplek en laat Mia weer veilig op pad gaan.

De set bevat niet alleen Mia's sportwagen, maar ook een tankstation en autowasplaats. Het tankstation heeft een stoere uithangbord en handige accessoires zoals emmers, zeepfles, schuim, doek en autogereedschap. En met de autowasplaats kan Mia haar auto helemaal laten glimmen.

De sportwagen is 3 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Het tankstation is 5 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. De autowasplaats is 5 cm hoog, 6 cm breed en 1 cm diep. Zo hoef je niet ver te reizen om te genieten van een dagje uit.

Zet je zonnebril op, ga op pad en beleef avonturen met Mia's sportwagen! Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen die van avontuur en gezelligheid houden. En wil je meer sets verzamelen om je eigen stad te bouwen? Bekijk dan onze andere LEGO Friends sets en maak je collectie compleet.

Bestel nu deze set en ontvang Mia minipoppetje inbegrepen. Vergeet niet om de term 'LEGO set 41091 Mia's sportwagen ' toe te voegen aan je zoekopdracht, zodat je deze set snel en gemakkelijk kunt vinden. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41696

Ponywasstal

foto van lego set42614

Vintage kledingwinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.