Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Kapsalon 41093

Met LEGO set 41093 kun je jouw eigen unieke haarstijl creëren in de Heartlake Kapsalon.
Deze set bevat een kappersstoel, wastafel, styling-plek, koffieautomaat en veel accessoires.
Speel met Emma en Natasha de styliste en laat je creativiteit de vrije loop.
Bestel nu en geef jezelf de glanzende nieuwe look die je altijd al wilde! Perfect voor meiden die experimenteren met haarstijlen.

Waar is LEGO Heartlake Kapsalon 41093 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
318
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41093
lego insiders punten icoon
247
punten

Welkom in het Heartlake Kapsalon, dé plek waar alle meiden in Heartlake City komen voor een glamorous nieuwe look! Hier ontmoet je Natasha, de fantastische styliste met haar opvallende gekleurde kapsel en hippe outfit. En dan hebben we natuurlijk nog Emma, het model van vandaag. Stap binnen in deze coole salon en maak kennis met de nieuwste haarverzorgingsproducten terwijl je wordt omringd door de nieuwste haarstijlen en -accessoires.

Het avontuur begint zodra Emma plaatsneemt in de speciale kappersstoel en haar haar wordt gewassen met de nieuwste verzorgingsproducten. Hoe wil ze vandaag geknipt worden? Geef haar een tijdschrift en een kopje koffie en laat de creativiteit stromen met alle instrumenten uit het wagentje van Natasha. Kies de perfecte accessoire om de nieuwe look van Emma helemaal af te maken en laat haar dan het resultaat bewonderen in de spiegels. Het wordt vast druk in de zaak als Emma haar vriendinnen vertelt over dit coole nieuwe kapsalon!

De Heartlake Kapsalon heeft alles wat je nodig hebt om een nieuwe look te creëren. Het salon is één verdieping hoog en beschikt over een deur die kan worden geopend, een draaibare stoel die achterover kan leunen, een wastafel, een styling-plek met spiegel en lade, een wagentje, een koffieautomaat, een toonbank en een display voor alle accessoires. Accessoires zoals scharen, flesjes voor shampoo en haarverzorgingsproducten, borstels en kammen, haardrogers, handspiegels, verschillende pruiken, haaraccessoires, tijdschriften, een kassa, een cheque, een munt, een naambord en zelfs bloempotten maken het plaatje compleet.

Stap binnen in de wereld van de Heartlake Kapsalon en maak je eigen unieke haarstijl. Kies uit twee pruiken en allerlei coole haaraccessoires en maak van jouw kapsel een echte showstopper. Terwijl je zit te genieten van een kopje koffie en een tijdschrift, word jij geknipt door Natasha, de beste in haar vakgebied. Niet alleen kun je hier terecht voor een nieuwe look, maar je kunt ook producten kopen bij de toonbank om diezelfde perfecte look thuis voort te zetten!

De Heartlake Kapsalon is 14 cm hoog, 18 cm breed en 13 cm diep en wordt geleverd inclusief 2 mini-poppetjes: Emma en Natasha de styliste. Het gereedschapswagentje is 2 cm hoog, 2 cm lang en 2 cm breed. Deze set is perfect voor meiden die graag experimenteren met verschillende haarstijlen en er altijd op hun best uit willen zien.

Kortom, de Heartlake Kapsalon is de perfecte plek om jezelf een nieuwe look te geven en de coolste plek van Heartlake City te worden! Bestel nu jouw set en zeg hallo tegen die glanzende nieuwe look die je altijd al wilde.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (24-05-2023) € 27.95 (24-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41325

Heartlake City speeltuin

foto van lego set41749

Nieuwsbusje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.