Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake vuurtoren 41094

Beleef avonturen aan zee met LEGO set 41094 Heartlake vuurtoren.
Ontdek geheime ruimtes, maak foto's van zeehondjes en serveer ijs in de ijswinkel.
Deze set bevat Kate, Stephanie en een schattig zeehondje.
Combineer met de Heartlake luchtballon voor nog meer avontuur.
Bestel nu en geniet van de zomerdagen!

Waar is LEGO Heartlake vuurtoren 41094 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
473
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41094
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben jij klaar voor een dagje aan zee in de prachtige Heartlake vuurtoren? Stephanie heeft haar vriendin Kate bezocht bij de ijszaak en heeft genoten van een heerlijk ijsje op de steiger in de zon. Maar toen ze haar handen ging wassen in de badkamer, zag ze een ladder. Waar zou die naartoe leiden? Ga samen met Stephanie op onderzoek uit en ontdek de geheime ruimte met de schatkaart. Beleef nog meer avonturen bij de Heartlake vuurtoren!

Vanaf de top van de vuurtoren kan je met de verrekijker over het water turen en misschien spot je wel een vriendelijke zeehond! Ga aan boord van de roeiboot en bevaar de zee om een foto te maken van dit lieve wezentje. Na een heerlijke dag aan zee gaan Kate en Stephanie lekker slapen in de gezellige zolderkamer. Wie weet komt er morgen wel een andere vriendin op bezoek om een ijsje te kopen bij Kate in de ijszaak.

De Heartlake vuurtoren set is inclusief twee mini-poppetjes: Kate en Stephanie, plus een schattig zeehondje. Ontdek de prachtige vuurtoren met twee verdiepingen en een ijswinkel, zolderkamer, steiger, roeiboot en een rots waar het zeehondje op kan zitten. De vuurtoren en ijswinkel hebben een toonbank, vriezer, badkamer, geheime kamer, uitkijkplatform, tafel met twee krukjes, beweegbare ramen, deur en ladder. Bij de roeiboot horen twee roeispanen en een vlag.

Wil jij ook heerlijke ijsjes serveren voor klanten in de ijswinkel? Laat Stephanie haar zonnebril opzetten en op de steiger zitten met haar ijsje. Klim de ladder op naar het uitkijkplatform van de vuurtoren en roei daarna de zee op om een foto te maken van het lieve zeehondje.

De vuurtoren zelf is 21 cm hoog, 18 cm breed en 12 cm diep. De roeiboot is 9 cm lang, 3 cm breed en 1 cm hoog. Combineer deze set met de Heartlake luchtballon (productnr. 41097) voor nog meer spannende avonturen in Heartlake City.

Met deze set ben jij klaar voor een dagje boordevol avontuur aan zee! Bestel de Heartlake vuurtoren set nu en beleef samen met Kate en Stephanie de leukste zomerdagen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41689

Magisch reuzenrad en glijbaan

foto van lego set41408

Mia's winkelspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.