Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's huis 41095

LEGO set 41095 is Emma's droomhuis, met een moderne keuken, woonkamer, slaapkamer, zolderkamer, balkon, tuin en zelfs een fiets.
Geniet van maaltijden bereiden in de keuken, film kijken op de grote tv, make-up aanbrengen in de slaapkamer en schilderen in de tuin.
Deze set biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud.

Waar is LEGO Emma's huis 41095 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 62.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
706
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41095
lego insiders punten icoon
562
punten

Welkom in het moderne droomhuis van Emma en haar familie! Met LEGO® Friends Emma's huis beleef je het creatieve talent van Emma's familie in volle glorie. In de moderne keuken kan je heerlijke maaltijden bereiden met verse groenten uit eigen tuin en met wat er te vinden is in de koelkast met een deur die opengaat. In de woonkamer van Emma's huis kan de hele familie genieten van een film op de grote, moderne tv met een plat scherm.

Emma vindt het geweldig als haar vriendinnen op bezoek komen: ze maken plezier in haar kamer die ze zelf heeft ontworpen en ze genieten van het uitzicht vanaf haar balkon. Na een lekker lang schuimbad kan Emma in haar kamer oefenen in het aanbrengen van make-up voor de grote spiegel die er staat.

Maar dat is niet alles! In de eenvoudige meditatie-tuin met een vogelhuisje kan Emma heerlijk schilderen en op het dakterras kan ze een barbecuefeest houden voor al haar vriendinnen. Combineer deze set met Olivia's zwembad (productnr. 41090) voor nog meer speelmogelijkheden en vermaak jezelf urenlang met de mini-poppetjes Emma, haar moeder Charlotte en haar vader Luis, plus haar vogel.

Deze set bestaat uit een modulair huis met een keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, zolderkamer, dakterras, balkon, tuin en zelfs een fiets. Er zijn talloze accessoires, waaronder een kikker, schildersdoek, penseel, parfumflesje en schoonheidsproducten, camera, kookgereedschap, borden, fruitschaaltjes, drankje, kippenbout, boek, emmertje en een intercom.

Maak de koelkast open en bereid een heerlijke maaltijd voor de hele familie. Ga then lekker op het balkon zitten met een boek of lees in de rustige zolderkamer. Ontspan in de tuin met de vogel van Emma en maak foto's of een schilderij van het landschap. Organiseer een barbecuefeest op het dakterras voor de LEGO® Friends en maak een ritje door de buurt op de leuke fiets. Neem vervolgens een frisse douche in de badkamer en ga daarna aan de make-uptafel zitten om je op te maken.

Emma's huis is 21 cm hoog, 25 cm breed en 19 cm diep en de fiets is 3 cm hoog, 5 cm lang en 1 cm breed. Combineer de set met Olivia's zwembad (productnr. 41090) en organiseer een fantastisch tuinfeest!

Durf je het aan om jouw eigen moderne droomhuis te bouwen? LEGO® Friends Emma's huis laat je creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop en brengt urenlang vermaak voor jong en oud. Bestel nu jouw set en beleef eindeloos speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 62.95 (25-05-2023) € 62.95 (25-05-2023) € 62.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41683

Paardrijbasis in het bos

foto van lego set30417

Tuinbloem en vlinder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.