Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake luchtballon 41097

Met LEGO set 41097 Heartlake luchtballon kun je samen met Andrea en Noah de prachtige omgeving van Heartlake City verkennen.
De set bevat een luchtballon, een picknickplaats en vele accessoires.
Speel avonturen uit en ontdek verborgen schatten.
De set is geschikt voor volwassenen en jongeren en bevordert de fijne motoriek en creativiteit.
Bestel deze set snel en start een fantastisch avontuur!

Waar is LEGO Heartlake luchtballon 41097 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
254
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41097
lego insiders punten icoon
247
punten

Stijg op in de Heartlake luchtballon en ontdek het adembenemende uitzicht over de stad! Geniet van een geweldige picknickplaats met Andrea en Noah terwijl ze op zoek zijn naar het perfecte plekje om te ontspannen. Met de landkaart en de verrekijker vinden ze een magische plek naast een prachtige waterval, waar ze de luchtballon veilig kunnen landen. De twee leggen het picknickdeken op de grond en smullen van een heerlijke croissant en lekkere kersen in de zon. Daarna roosteren ze marshmallows boven het kampvuur. Ben je er klaar voor om op schattenjacht te gaan? De vrienden gaan op avontuur om de omgeving te verkennen - wat zullen ze vinden?

Met de lego set 41097 Heartlake luchtballon beleef je de meest fantastische avonturen! Deze set bevat twee mini-poppetjes; Andrea en Noah, die samen met jou in de luchtballon stappen en op zoek gaan naar de mooiste plekjes in Heartlake City. Verken de omgeving en ontdek de verborgen schatten op jouw pad!

De set is veelzijdig en wordt geleverd met een luchtballon met mandje en een picknickplaats met een waterval en een boom. Zo is er altijd genoeg te beleven tijdens het spelen met deze fantastische set! Het bevat daarnaast vele accessoires, zoals een gasfles, zandzakken, picknickdeken, bord, croissant, kersen, drinkfles, kampvuur, marshmallows, haarstrik met bloem, kikker, schatkaart, verrekijker, camera, tas, boek en een medaillon.

De luchtballon is maar liefst 19 cm hoog, 6 cm lang en 6 cm breed en de picknickplaats meet 6 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep. Dit maakt het spelen met deze set een fantastische ervaring voor volwassenen én jongeren! Combineer deze set met de Heartlake vuurtoren (productnr. 41094) voor nog meer avontuur in en rond Heartlake City. Zo is jouw speelervaring compleet en kan je samen met jouw lego-vrienden de meest bijzondere avonturen beleven.

Ben jij klaar om op pad te gaan met Andrea en Noah? Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook zeer geschikt om te gebruiken als decoratie in jouw kamer. Tijdens het spelen leer je spelenderwijs over samenwerken en vriendschap. Daarbij stimuleert het de fijne motoriek en creativiteit bij jong én oud. Bestel deze set snel en begin aan een fantastisch avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41715

IJswagen

foto van lego set41746

Paardentraining

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.