Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's Toeristenkiosk 41098

De LEGO set 41098, genaamd Emma's Toeristenkiosk, is perfect om de vakantiesfeer thuis te ervaren.
Bezoek Heartlake City en de toeristenkiosk beheerd door Emma, waar je alles kunt vinden voor een perfecte vakantie.
De set bevat onder andere een draaibare display, postbus en bankje, evenals accessoires zoals zonnebrillen en haarversieringen.
Geschikt voor jongeren en volwassenen die van LEGO houden en graag creatief bezig zijn.

Waar is LEGO Emma's Toeristenkiosk 41098 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
98
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41098
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in Heartlake City, waar de zon altijd schijnt en de vakantiepret nooit stopt! Bezoek onze gloednieuwe toeristenkiosk, beheerd door niemand minder dan de stralende Emma, om te zorgen dat je alles hebt voor de perfecte vakantie in onze prachtige stad.

Onze toeristenkiosk heeft alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je vakantie. Vergeet je zonnebril niet en pak een tijdschrift om te lezen terwijl je zont op het strand. Als je liever actief bent, kunnen we je een paar rollerblades aanbevelen om over de boulevard te slalommen. En vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon met onze hoogwaardige zonnebrandcrème.

Maar dat is niet alles! We hebben ook een breed scala aan haaraccessoires om je zomerkapsel nog beter te maken. Van schattige haarversieringen tot praktische elastiekjes, we hebben het allemaal. En als je een ansichtkaart wilt versturen naar het thuisfront om te laten zien hoeveel plezier je hebt, gooi het dan gewoon in onze postbus.

Onze toeristenkiosk heeft ook een draaibare display waar je kunt zoeken naar de perfecte zonnebril of haaraccessoire, net wat je zoekt. En als je even wilt uitrusten van alle activiteiten, is er zelfs een gezellig bankje waar je kunt ontspannen en mensen kijken.

Met onze Emma's Toeristenkiosk-set 41098 kun je ook je eigen avonturen beleven in Heartlake City. Help Emma met het beheren van de kiosk en zorg dat alle toeristen gelukkig en tevreden zijn. De set bevat een Emma mini-poppetje, de toeristenkiosk met draaibare display, postbus en bankje en accessoires zoals zonnebrillen, haarversieringen, tijdschriften, zonnebrandcrème, flessen, ansichtkaarten, enveloppen en lollies.

De set is perfect voor jongeren en volwassenen die graag spelen met LEGO en die de vakantiesfeer willen ervaren, zelfs als ze thuis zijn. De set is ook een geweldig cadeau om te geven aan iemand die van LEGO houdt en graag creatief bezig wil zijn.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Heartlake City en bezoek onze toeristenkiosk voor alle benodigdheden voor een perfecte vakantie! Onze kiosk is 9 cm hoog, 6 cm breed en 2 cm diep, en het bankje is 3 cm hoog, 4 cm breed en 2 cm diep. Beleef de vakantiepret en verken Heartlake City samen met Emma!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41738

Honden reddingsfiets

foto van lego set41320

Heartlake yoghurtijswinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.