Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Skate Park 41099

"Ga samen met Mia en haar hond Charlie naar het Heartlake Skate Park en laat je skateboard-skills zien in de half-pipe terwijl je geniet van het strand.
Speel met Charlie en beloon hem met een kluif.
Deze leuke set bevat een half-pipe, hellingbaan, automaat, en accessoires zoals een skateboard en camera.
Verzamel alle LEGO Friends sets voor een fantastisch strandlandschap.
" (50 woorden)

Waar is LEGO Heartlake Skate Park 41099 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
199
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41099
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga samen met Mia en haar hond Charlie naar het Heartlake Skate Park en laat je skateboard-skills zien in de half-pipe terwijl jouw favoriete muziek uit de stereo galmt. Neem een pauze en koop een verfrissend drankje uit de werkende automaat terwijl je geniet van het prachtige strand. Speel met Charlie en beloon hem met een smakelijke kluif na elke rit van de hellingbaan.

Na een intensieve sessie op je skateboard, verander je Mia's board in een paar rollerblades en schaats je samen met Charlie langs het strand. Mia's schattige hondje zal je fascineren met zijn coole trucs op het skateboard terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het strand en de zee.

De set bevat het Mia minipoppetje en het hondenfiguurtje Charlie. Het Skate Park heeft een half-pipe, een hellingbaan, een automaat-element dat echt werkt en zelfs een strandpier. Accessoires zoals het skateboard, de rollerblades, helm, slalom-kegels, stereo, blikjes, munt, palmboom, camera, verrekijker, kluif, emmer en hondenriem zijn inbegrepen in deze leuke set.

Je kunt Charlie op het skateboard plaatsen en begeleiden terwijl hij zijn trucs laat zien. Zelfs de half-pipe is aanpasbaar zodat je verschillende moves kunt oefenen. Verfilm Charlie's avonturen met de camera terwijl hij van de hellingbaan afrolt en gebruik de automaat om een koud drankje te halen.

De half-pipe is 4 cm hoog, 12 cm breed en 3 cm diep. De hellingbaan is 12 cm breed, 4 cm diep en 2 cm hoog. De pier is 4 cm hoog, 6 cm breed en 2 cm diep.

Verzamel alle LEGO Friends sets en combineer ze om een fantastisch strandlandschap te bouwen. De Heartlake Skate Park set is een geweldig cadeau voor skateboardfans van alle leeftijden en zal hen enorm veel bouw- en speelplezier geven. Bestel deze set vandaag nog en beleef de coolste avonturen met Mia en haar hondje Charlie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41724

Paisley’s huis

foto van lego set41442

Dierenkliniek reddingsbuggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.