Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Privéjet 41100

De LEGO® Friends Privéjet (set 41100) is de perfecte aanvulling op je LEGO® Friends collectie.
Ga samen met Olivia en Matthew op een luxe vakantie in deze privéjet.
Met bijgeleverde accessoires zoals een koffer en laptop zorgt deze set voor extra speelplezier.
De Privéjet is 7 cm hoog, 25 cm lang en 25 cm breed.
Bestel vandaag nog en geniet van een vakantie vol avontuur!

Waar is LEGO Heartlake Privéjet 41100 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
230
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41100
lego insiders punten icoon
202
punten

Welkom aan boord van de LEGO® Friends Privéjet! Ga samen met Olivia en Matthew op een onvergetelijke luxe vakantie. Help hen met de voorbereidingen en leg de bagage op de transportband om alles vervolgens door de scanner te laten gaan bij de security-controle. Als alles gecheckt is kunnen Olivia en Matthew aan boord gaan van de Privéjet!

Eenmaal in de luxe cabine aangekomen kunnen Olivia en Matthew ontspannen en genieten van een drankje terwijl ze tv kijken op het scherm dat in het zitgedeelte hangt. Neem daarna een kijkje in de cockpit waar de instrumenten oplichten en maak je klaar voor de vlucht van je dromen. Voordat het vliegtuig gaat landen, kunnen de reizigers zich snel opfrissen in de kleine badkamer.

De Privéjet komt compleet met Olivia en Matthew minipoppetjes. Naast de Privéjet is er ook een vliegveld bagagescanner-element en een transportband bijgevoegd. Vergeet niet om de bagage door de scanner te laten gaan om hem te controleren! Accessoires zoals een koffer, reistas, drankjes, bloem, dienblad en een laptop zorgen voor extra speels plezier.

Maak de romp van de Privéjet open om naar binnen te kijken en zet Olivia achter het stuur van het coole vliegtuig. Geniet van een drankje in het exclusieve zitgedeelte en voel je als een echte superster op tournee. De Privéjet is 7 cm hoog, 25 cm lang en 25 cm breed. De check-in balie is 5 cm hoog, 6 cm breed en 5 cm diep. De bagage-scanner is 7 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep.

De LEGO® Friends Privéjet is de perfecte aanvulling op je LEGO® Friends collectie. Met dit speelgoed komen jongeren en volwassenen in de wereld van hun dromen. Het speelgoed is natuurlijk niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook educatief en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit. Verzamel alle LEGO® Friends sets en bouw je eigen wereld vol avontuur en plezier!

Ben je klaar om je eigen vakantie te plannen en te vliegen met de LEGO® Friends Privéjet? Bestel vandaag nog en geniet van een vakantie vol plezier en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41384

Andrea's hartvormige zomerdoos

foto van lego set41317

Sunshine catamaran

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.