Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Hotel 41101

Geniet van een luxe vakantie in het Grand Hotel in Heartlake City! Deze modulaire LEGO set bevat een prachtig hotel met lobby, kamers, zwembad op het dak, café, jazz-bar en meer.
Inclusief 5 mini-poppetjes en accessoires.
Boek nu je verblijf en beleef de vakantie van je leven!

Waar is LEGO Heartlake Hotel 41101 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 119.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1552
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41101
lego insiders punten icoon
1050
punten

Wil je graag even ontsnappen aan het dagelijks leven en genieten van een luxe vakantie? Breng dan een bezoek aan het Grand Hotel in Heartlake City! Dit prachtige hotel staat klaar om jou en je vriend(inn)en te ontvangen voor een onvergetelijke vakantie.

Bij aankomst wacht Nate de piccolo jullie op met de bagage-trolley, zodat jij je koffers niet hoeft te sjouwen. De lobby van het hotel is adembenemend met een schitterende kroonluchter. Aan de balie krijg je de kamersleutels van Susan, de tante van Andrea. Zelfs de leuke kat komt gedag zeggen!

Via de lift bereik je de eerste verdieping, waar de kamers zich bevinden. Wie krijgt de luxe tweepersoonskamer en wie de gezellige eenpersoonskamer? Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht en na een snelle douche is het tijd om op zoek te gaan naar het zwembad op het dak. Neem een verfrissende duik of ontspan op een van de strandstoelen met een heerlijke smoothie uit de smoothie-bar.

Geef de meiden een traktatie in het café van het hotel met een lekker kopje koffie en gebak of verwen ze met een lekker ijsje op het terras bij de fontein. 's Avonds is het tijd voor een beetje entertainment in de gezellige jazz-bar. Andrea kan haar zangtalenten laten horen terwijl haar vriendinnen haar begeleiden op de jazzpiano en saxofoon. Als klap op de vuurpijl is Nate de DJ van de avond en zijn trouwe hond is ook aanwezig.

Wat zal er morgen allemaal op het programma staan? In dit hotel is er gedurende de hele vakantie genoeg te beleven! De set bevat 5 mini-poppetjes: Andrea, Olivia, Stephanie, Susan en Nate, plus een hond en een kat. Het gebouw heeft drie verdiepingen en omvat een lobby, receptie, café, jazz-bar, tweepersoonskamer, eenpersoonskamer, dakzwembad, lift, caféterras, fontein en een zwarte taxi.

Het hotel is 30 cm hoog, 32 cm breed en 17 cm diep en de taxi is 7 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Het is een modulaire set, waardoor het hotel op verschillende manieren kan worden opgebouwd en ingericht. Bouw dit fantastische hotel met alle coole functies en accessoires en bedenk je eigen leuke vakantieverhalen. Druk op de hendel om de lift naar de tweede en derde verdieping te laten gaan en geniet van een heerlijk drankje bij het zwembad op het dak. Serveer heerlijke taartjes op het caféterras bij de fontein of organiseer een super jazz-concert in de lobby met Andrea.

Boek nu je verblijf in het Grand Hotel in Heartlake City en beleef de vakantie van je leven! LEGO set 41101 Heartlake Hotel staat voor je klaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 119.95 (25-05-2023) € 119.95 (25-05-2023) € 119.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41379

Heartlake City restaurant

foto van lego set41057

Heartlake paardenshow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.