Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends Adventkalender 41102

De LEGO Friends Adventkalender (set 41102) is een magische kalender vol met 24 cadeautjes om af te tellen naar Kerstmis.
Met Andrea en Liza als begeleiders, kunnen kinderen elke dag een verrassing ontdekken, zoals skispullen, een konijntje, een kerstboom of een kegelspel.
Daarnaast kunnen bouwinstructies worden gedownload om cadeautjes van de week te combineren.
Bestel nu voor een leuke tijd met familie en vrienden!

Waar is LEGO LEGO® Friends Adventkalender 41102 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
233
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41102
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO® Friends Adventkalender is eindelijk hier en we kunnen niet wachten om elk vakje te openen en te zien wat voor verrassing erin zit! Deze magische kalender zit boordevol 24 cadeautjes en is perfect om de dagen tot Kerstmis af te tellen.

Bereid je voor op een feestelijke reis met je favoriete Friends minipoppetjes, Andrea en Liza. Zij zullen je begeleiden bij het openen van elk vakje en je verrassen met een cadeautje om zelf te bouwen! Of het nu skispullen zijn, een schattig konijntje, een kerstboom of een stoer kegelspel, er zit altijd wel iets in voor iedereen.

Maar dat is niet alles, want iedere zondag in december en op Kerstavond ga je naar LEGO.nl/Friends of LEGO.be/Friends om nieuwe bouwinstructies te downloaden waarmee je al je cadeautjes van die week met elkaar kunt combineren! Zo creëer je je eigen kerstwereld vol feestelijke kleuren en eindeloze mogelijkheden.

Dus waar wacht je nog op? Haal jouw LEGO® Friends Adventkalender nu en beleef samen met je familie en vrienden de leukste tijd van het jaar! En wie weet, misschien vind je wel een speciale verrassing of twee achter de luikjes...

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41351

Creatieve tuningshop

foto van lego set41745

Autumns paardenstal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.