Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Popster Podium 41105

De LEGO set 41105, het Popster Podium, is perfect voor jonge fans van muziek en dans.
Met een draaiende coulisse en verschillende kostuums kunnen Livi de popster en Andrea een spetterende show neerzetten.
De set wordt geleverd met minipoppetjes, accessoires en kan worden gecombineerd met de Popster kleedruimte-set voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en treed op als jouw favoriete popster!

Waar is LEGO Popster Podium 41105 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
446
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41105
lego insiders punten icoon
375
punten

Klaar voor een showstopper van een optreden? Treden jullie binnen op het fantastische Popster Podium en zetten jullie alles klaar voor de grand entrance van Livi de popster! Dit podium is speciaal ontworpen om te zorgen voor een spektakel van jewelste en vooral de jonge doelgroep zal verliefd worden op de vele verschillende functies en features van deze set. Draai aan de coulisse om Livi op een geheimzinnige manier tevoorschijn te laten komen, terwijl Andrea achter het drumstel of het keyboard zit en haar begeleidt. En wacht tot Livi jouw nieuwste hitsingle ten gehore brengt en wordt begeleid door Andrea met de elektrische gitaar. Pure magie!

Wat als wij jou nu eens vertelden dat deze set niet alleen een fantastisch element heeft waarbij Livi de popster ten tonele verschijnt, maar ook een dansfunctie heeft? Met coole bewegingen en prachtige kostuums zorgen Livi en Andrea voor een spetterende show. Het podium kan snel worden afgebroken terwijl Livi van outfit wisselt voordat ze weer opkomt voor de grote finale. Het publiek zal in extase zijn!

De set komt compleet met Livi de popster en Andrea minipoppetjes, evenals accessoire-elementen zoals twee rokjes van stof, een microfoon, trommelstokjes en een gitaar. En het beste van alles is dat je de delen van het podium kunt verplaatsen om je eigen perfecte set te bouwen. Draai eenvoudigweg aan de coulissen voor een spectaculaire entree van de ster, en organiseer een spectaculair popconcert met muziek en dans, waarbij verschillende kostuums kunnen worden samengesteld voor Livi en Andrea. Het Popster podium is 19 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep, en kan worden gecombineerd met de Popster kleedruimte-set (Productnr. 41104) voor nog meer speelplezier.

Sta jij ook te trappelen om de show te stelen op het Popster Podium? Bestel jouw set vandaag nog en treed op als jouw favoriete popstar!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (25-05-2023) € 42.95 (25-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41356

Stephanie's hartvormige doos

foto van lego set41442

Dierenkliniek reddingsbuggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.