Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Popster Toerbus 41106

De LEGO set 41106 is de Popster Toerbus, waarin Livi de popster en haar vriendinnen Stephanie en Mia op tournee gaan.
De toerbus bevat een woongedeelte, een oefenpodium, een badkamer en een buitengebied voor feestjes.
Met leuke accessoires en 3 mini-poppetjes.
Beleef het leven van een popster met deze indrukwekkende LEGO set! Bestel nu en maak van jouw LEGO-collectie een echte popsterrenwereld!

Waar is LEGO Popster Toerbus 41106 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
682
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41106
lego insiders punten icoon
487
punten

Beleef het leven van een echte popster met de geweldige Popster Toerbus! Ga op tournee met Livi de popster en haar vriendinnen Stephanie en Mia in deze indrukwekkende toerbus. Dit is het huis op wielen van Livi als ze op tournee gaat en het bevat alles wat de beroemde popster nodig heeft om zich ontspannen te kunnen voorbereiden op haar volgende show.

Het woongedeelte is de perfecte plek voor Livi om op haar gemak haar fanmail te lezen of een paar liedjes te oefenen met de karaoke-machine samen met haar vriendinnen. Als de toerbus stilstaat, kan het oefenpodium worden onthuld waar Livi kan repeteren voor het concert terwijl haar vriendinnen toekijken in strandstoelen onder de parasol, met drankjes en snacks. Er is zelfs een DJ om na de repetities een feestje op gang te helpen!

In de badkamer kan Livi heerlijk ontspannen in haar schuimbad en haar glamourous look voor het concert voorbereiden. Stephanie kan ondertussen achter het stuur kruipen om de toerbus op tijd naar de concertzaal te rijden. Met de Popster Toerbus ben je helemaal klaar voor een fantastische popsterrenervaring!

De Popster Toerbus is niet alleen mooi van buiten, maar heeft ook talloze leuke functies binnenin. Het woongedeelte heeft een tv- en bed-element waar Livi lekker kan uitrusten na een lange dag op tournee. De badkamer heeft zelfs een jacuzzi waarin Livi kan ontspannen. Het buitengebied van de toerbus is perfect voor feestjes met twee tafels, een paraplu, drie dekstoelen, DJ-tafel en twee luidsprekers van LEGO stenen met kolommen. Er zijn ook allerlei leuke accessoire-elementen zoals fanbrieven, bloemen, flessen, make-up producten, microfoon, tas, krant, schaal, drankjes en eten om het feest compleet te maken.

Help Stephanie de toerbus naar het volgende concert te rijden en leef als een echte popster op tournee. Schuif de zijkant van de bus weg om een show op te voeren op het uittrekbare oefenpodium en houd een geweldig feest op het buitenterras. De Popster Toerbus (gesloten) is 11 cm hoog, 26 cm lang en 6 cm breed en inclusief 3 mini-poppetjes: Livi de popster, Stephanie en Mia.

Wil jij ook het leven van een popster ervaren en op tournee gaan met Livi? Bestel dan nu de Popster Toerbus en maak van jouw LEGO-collectie een echte popsterrenwereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41098

Emma's Toeristenkiosk

foto van lego set41128

Pretpark ruimtevlucht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.