Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Popster Limousine 41107

Maak een rit in stijl met de LEGO Popster Limousine (41107) en beleef het leven van een popster.
Deze set bevat een luxe limousine met een minibar en tv-element, twee mini-poppetjes en accessoires zoals een camera, microfoon en tassen.
Bestel deze set nu online en dompel jezelf onder in de glamour van de popster-wereld!

Waar is LEGO Popster Limousine 41107 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
265
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41107
lego insiders punten icoon
202
punten

Beleef het leven van een popster met de LEGO set 41107 Popster Limousine! Reis met Livi, de superster, in haar luxueuze limousine en ontspan in stijl. Neem een drankje uit de minibar en kijk tv terwijl je de wereld voorbij ziet razen. Poseer voor de camera op de rode loper en ga daarna op bezoek bij Olivia in de studio om over je nieuwe tournee te praten.

Deze set wordt geleverd met twee mini-poppetjes: Livi de popster en Olivia. Spring in de limousine en geniet van de rit terwijl je door de stad rijdt. Het interieur van de limousine is voorzien van een minibar en tv-element, deuren en kofferbak die open kunnen. De rode loper met dranghekken en interview-hokje maken het compleet.

De LEGO set 41107 Popster Limousine wordt geleverd met diverse accessoire-elementen, zoals een professionele camera, microfoon, CD, 2 glazen, fruitschaal, kersen, zonnebril, haarversiering, reclamebord voor de show en een tas.

Reis eerste klas met Livi en Olivia. Poseer voor foto's op de rode loper met Livi en praat daarna met Olivia over je nieuwe album in het interview-hokje. Zet tenslotte Livi's tas achterin de limousine en breng haar naar haar volgende glamoureuze afspraak.

De Popster limousine is 4 cm hoog, 17 cm lang en 5 cm breed en de interview-cabine is 8 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep.

Met deze LEGO set kan je je eigen popster-avonturen creëren en je creativiteit de vrije loop laten. Doe mee met de popster-trend en voel je als een echte superster met deze fantastische LEGO set!

Bestel nu de LEGO set 41107 online en beleef het leven van een popster in je eigen huis. Wij bezorgen het snel en gemakkelijk bij je thuis, zodat je snel aan de slag kunt met het bouwen en spelen. Bestel vandaag nog en ontdek de magie van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41000

Plezier op het water

foto van lego set41744

Sportcentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.