Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Supermarkt 41108

Kom naar de Heartlake Supermarkt waar je alles vindt voor een heerlijke maaltijd! Bestel boodschappen die we met onze bezorgscooter bij je thuis bezorgen.
Het winkeltje heeft heerlijke lekkernijen en mooie displays.
Het appartement heeft een keuken en een gezellige zithoek.
Kies uit accessoire-elementen zoals fruit en bloemen.
De set bevat ook twee minipoppetjes en een kat.
Kom gezellig langs en ontdek al het lekkers dat wij te bieden hebben!

Waar is LEGO Heartlake Supermarkt 41108 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
388
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41108
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom bij de Heartlake Supermarkt, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een heerlijke maaltijd! Bij ons vind je niet alleen de mooiste groenten en het lekkerste fruit, maar ook verse koekjes die iedere ochtend door Maya worden gebakken. En wist je dat je bij ons ook boodschappen kunt bestellen die we met onze bezorgscooter door heel Heartlake City bij je thuis bezorgen? Zo hoef jij de deur niet eens meer uit!

Als je bij ons binnenkomt, word je verwelkomd door Maya. Zij staat achter de toonbank die gevuld is met heerlijke lekkernijen. Achter haar zie je de schappen vol met groenten, fruit en andere levensmiddelen. En als je goed kijkt, zie je dat de producten netjes uitgestald zijn op prachtige displays. Maar dat is nog niet alles, want als je even doorloopt, zie je de groentenkist staan waar je zelf je groenten kunt uitzoeken en wegen op de weegschaal.

Naast de winkel hebben wij ook een gezellig appartement. Hier kun je samen met Maya genieten van een taartje en een drankje. Het appartement heeft een keuken met kastjes die open kunnen en zelfs een oven-element. Ook vind je er een zitbank, een tafel en krukjes. En wil je even tot rust komen na een drukke dag? Dan zoek je de slaapkamer op zolder op en laat je de mooie luiken voor de ramen zakken.

Bij ons kun je ook terecht voor accessoire-elementen zoals kersen, ananas, appels en peentjes. Of misschien heb je wel zin in een stokbrood? Dat kan allemaal! Wij verkopen ook bloemen, jampotjes, sinaasappelsap, melk en heerlijke koekjes. En als je een cadeautje nodig hebt, hebben wij ook genoeg keuze.

Onze bezorgscooter is ideaal als je toch thuis wilt blijven. Wij bezorgen jouw bestelling namelijk gewoon bij jou voor de deur. Zo kun je genieten van al het lekkers uit onze supermarkt, zonder de deur uit te hoeven.

Onze winkel is 17 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep. Het bankje is 6 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep en de bezorgscooter is 3 cm hoog, 5 cm lang en 1 cm breed. En als klap op de vuurpijl krijg je bij ons ook nog eens twee leuke minipoppetjes cadeau: Mia en Maya en een lieve kat.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig bij ons langs in de Heartlake Supermarkt en ontdek al het lekkers dat wij te bieden hebben. Wie weet zien we je wel bij de groentenkist of op de scooter voorbijrijden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41698

Dierenspeeltuin

foto van lego set41427

Emma's modewinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.