Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Vliegveld 41109

De LEGO set 41109, de Heartlake Vliegveld, is een avontuurlijke reiservaring met het vliegtuig.
Stephanien checkt haar koffers in, ontvangt haar boarding pass en kan in het tax-free gedeelte trendy parfums vinden.
Het indrukwekkende vliegtuig heeft realistische deuren en een cockpit.
Tijdens de vlucht wordt er verse koffie en snacks geserveerd door stewardess Sandra.
De set bevat drie mini-poppetjes en vele accessoires.
Perfect voor LEGO fans die van fantasie en avontuur houden!

Waar is LEGO Heartlake Vliegveld 41109 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
692
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41109
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap aan boord van de Heartlake Airlines en vlieg naar de meest fantastische bestemmingen! In de LEGO Friends Vliegveldset beleef je een avontuurlijke reis vanaf het moment dat Stephanie haar koffers incheckt tot ze weer veilig landt.

Op de luchthaven ontvangt stewardess Sandra de passagiers en geeft ze hen hun boarding pass. In het tax-free gedeelte van de luchthaven kan Stephanie op zoek naar de laatste trendy parfums voordat ze haar vlucht gaat opstappen.

Het grote vliegtuig ziet er indrukwekkend uit en heeft realistische deuren die open kunnen. Plaats de rijdende trap op de juiste plek zodat Stephanie kan instappen en haar stoel kan vinden. Terwijl haar bagage wordt ingeladen, voert David de piloot de laatste controles uit in de cockpit.

Zodra het vliegtuig is opgestegen, begint de vlucht echt! Sandra gaat naar haar keuken aan boord en bereidt verse koffie en snacks voor alle passagiers. Ze trekt haar serveerwagentje door het gangpad en brengt eten en drinken rond.

Stephanie leunt achterover en kijkt naar een geweldige film terwijl ze van haar maaltijd geniet. Even later gaat ze zich nog snel even opfrissen in het toilet voordat ze veilig kan landen.

De set bevat drie schattige mini-poppetjes: Stephanie, David de piloot en Sandra de stewardess. Het vliegtuig is voorzien van een cockpit met instrumenten en hendels, een cabine met drie verstelbare stoelen, een TV-element en een keuken met koffiemachine, koelkast die open kan, telefoon voor mededelingen aan de passagiers en een klapstoel-element. Het toilet heeft zelfs een wastafel en een 'bezet'-bordje. Het luchthavengebouw is voorzien van een check-in balie, bagage-band, tax-free winkel en een cafetaria op de eerste verdieping.

Naast alle spannende accessoire-elementen zoals serveerwagentje, dienblad, fruit, koekjes, blikje, melk, koffiekoppen, glas, croissant, parfumflesjes en crèmepotjes, haaraccessoires, snoepdoosjes, 2 zonnebrillen, 3 stuks bagage en ski-uitrusting, kan je het hele dak van het vliegtuig af tillen om naar binnen te kijken!

De LEGO Friends Heartlake Vliegveld set is een geweldige aanvulling op de LEGO Friends reeks en biedt een eindeloze speelervaring vol avontuur en fun. De set is perfect voor jongeren en volwassenen die willen genieten van een vliegvakantie vol fantasie. Bovendien is de set ook een ideaal cadeau voor elke LEGO-fan.

Kies nu jouw bestemming en stap aan boord van de Heartlake Airlines!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (25-05-2023) € 84.95 (25-05-2023) € 84.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41374

Andrea's zwembadfeest

foto van lego set40156

Vlinder Opbergkistje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.