Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verjaardagsfeest 41110

Maak je klaar voor het meest fantastische verjaardagsfeestje ooit met LEGO Friends set 41110! Deze set bevat een draaibaar podium met piano en microfoon, schommel, feestspullen en het Andrea minipoppetje.
De set is geschikt voor 5-12 jarigen en kan gecombineerd worden met de Feesttrein voor nog meer feestplezier.
Bestel nu en geniet van onvergetelijke feestjes met Andrea en haar huisdieren!

Waar is LEGO Verjaardagsfeest 41110 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
191
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41110
lego insiders punten icoon
150
punten

Het is tijd voor een feestje! En niet zomaar een feestje, nee hoor! Het is tijd voor een verjaardagsfeestje van de huisdieren! Samen met Andrea van LEGO Friends organiseer jij het meest speciale en fantastische feestje ooit! En wij van LEGO hebben alles voor je geregeld.

Dit verjaardagsfeestje is gevuld met de leukste activiteiten. Om te beginnen heb je een draaibaar podium inclusief een heuse piano en microfoon zodat jij de sterren van de hemel kunt zingen en er lekker gedanst kan worden. Daarnaast kun je schommelen op de schommel samen met je huisdieren Daisy het konijn en Violet de vogel terwijl de feestverlichting boven je fonkelt.

Vergeet niet om het feestje compleet te maken met alle feestspulletjes. Er zijn krukjes en een tafel voor de verjaardagstaart, en ook alle andere leuke feestversieringen zijn aanwezig zoals ballonnen, feesthoedjes en zelfs een cadeau.

Het Andrea minipoppetje is er uiteraard bij en zorgt dat alles op rolletjes verloopt. En niet te vergeten, onze schattige huisdieren die ook mogen meefeesten, Daisy het konijn en Violet de vogel die samen met jou op de schommel zullen genieten van dit fantastische feest.

Deze set is geschikt voor alle jongeren en volwassenen vanaf 5 tot 12 jaar. Met meer dan 190 stenen is het een mooie uitdaging om in elkaar te zetten en het resultaat mag er wezen! Het podium is 9 cm hoog, 13 cm breed en 6 cm diep. De schommel is 10 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. En om het feestje nog groter te maken, kun je deze set combineren met de Feesttrein (productnr. 41111) voor nog meer gasten en feestplezier!

Dus, ben jij klaar voor het meest fantastische feestje van het jaar? Met de LEGO® Friends Verjaardagsfeest set heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feestje. Trek je feesthoed aan, neem een hapje van de taart en laat dat feestje maar beginnen! Bestel nu deze set en geniet van de meest fantastische verjaardagsfeestjes met Andrea en haar huisdieren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41685

Magische kermisachtbaan

foto van lego set41350

Autowasstraat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.